• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Προτεραιότητά μας η εξέλιξη!
Δοκιμάσαμε πολλά και κατανοήσαμε τον τρόπο λειτουργίας τους
Νέα 22/01/2014 - 14:51

Ο νέος αναβάτης της Ducati Supebike, Chaz Davies, ξεκίνησε με θετικές πρώτες εντυπώσεις τη νέα χρονιά, ολοκληρώνοντας τέσσερεις ημέρες δοκιμών στο Portimao της Πορτογαλίας.

 

Στην πορτογαλική πίστα, ο Davies "έγραψε" τον έκτο καλύτερο χρόνο (1:43.2) έχοντας διαφορά εφτά δέκατα από τον Lowes (ανεπίσημοι χρόνοι). Η κακοκαιρία, ωστόσο, των πρώτων ημερών, ανάγκασε τον Βρετανό και τους μηχανικούς του να συμπιέσουν όλη την προγραμματισμένη δουλειά στην τελευταία ημέρα του τεστ.

 

"Παρά το ότι ξεκινήσαμε αργά, εν τέλει καταφέραμε να βγάλουμε αρκετή δουλειά και το τεστ ήταν θετικό, αν και δεν μπορώ παρά να εύχομαι να είχαμε περισσότερο χρόνο στο στεγνό", είπε ο Davies.

 

"Ήταν σημαντικό πάντως το ότι δοκιμάσαμε τα διάφορα εξαρτήματα και κατανοήσαμε το πως δουλεύει το καθένα, από το να βρίσκαμε ένα γενικό set-up με το οποίο θα σημειώναμε ένα γρήγορο γύρο. Θέλαμε να ανεβάσουμε το ρυθμό, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε περισσότερο χρόνο. Όπως και να 'χει θα πάρουμε ό,τι μάθαμε από την Πορτογαλία και θα τα μεταφέρουμε στο τεστ του Phillip Island", πρόσθεσε.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Davies και δοκιμαστής;

« Προηγούμενο άρθρο

Galbusera: O Rossi μπορεί να κερδίσει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα