• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: EVO Kawasaki για τον Salom!
Με εργοστασιακή υποστήριξη από την Kawasaki
Νέα 21/01/2014 - 17:38

Η εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki στα SBK, που κατέκτησε τον Τίτλο το 2013 με τον Sykes, επιβεβαίωσε ότι θα δώσει μια προδιαγραφών EVO μοτοσυκλέτα στον David Salom το 2014.

 

Η Kawasaki δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το "χορό" των EVO συμμετοχών ενόψει του 2015, χρονιά κατά την οποία αναμένεται να ισχύσουν κανονισμοί EVO στο grid. Παράλληλα, τα νέα αυτά σηματοδοτούν την επιστροφή του Salom σε πλήρη δράση, με τον τελευταίο να έχει αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Baz στο περσινό Πρωτάθλημα.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται να βοηθήσω στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, που έχει μεγάλη σημασία για εμένα. Παράλληλα θα προετοιμαστώ για το 2015, όταν όλοι θα οδηγούν μια EVO μοτοσυκλέτα", δήλωσε ο Ισπανός.

 

"Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς θα μπορέσουμε να επιτύχουμε φέτος, ωστόσο οι χρόνοι μας σε Aragon, Jerez και Almeria ήταν καλοί. Το σημαντικό είναι η εξέλιξη, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε στην EVO κατηγορία. Η Kawasaki είναι μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα για να ξεκινήσεις στην κατηγορία αυτή, καθώς όλα δουλεύουν καλά. Δεν έχουμε αλλάξει πολλά εξαρτήματα για την ώρα και οι χρόνοι μας παραμένουν γρήγοροι".

 

Επόμενο άρθρο »

Melandri: Ναι μεν, αλλά...

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Portimao Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα