• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Gas Gas στο Rally Dakar
Ένα σύντομο χρονικό της πορείας της
Νέα Αγοράς 17/01/2014 - 10:13

10/01/2014

 

Η ομάδα της Gas Gas, τέταρτη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στο Ράλλυ Ντακάρ με εννέα συνολικά μοτοσυκλέτες EC 450 Raid, εστιάζει στην επίτευξη του στόχου, το Valparaiso, της Χιλής, στις 18 Ιανουαρίου. Οι οδηγοί ξεκινούν, αλλά η μέρα εξελίσσεται χαοτικά, αφού οι αναβάτες Pedrero, Barreda, Despres και Marc Coma, παίρνουν λάθος διαδρομή και χάνουν πολύ χρόνο σε δύσβατη περιοχή. Για λόγους ασφαλείας οι διοργανωτές ακυρώνουν τη δεύτερη ειδική διαδρομή και η συνολική απόσταση μειώνεται κατά εκατό  χιλιόμετρα. Μετά από αυτή τη μοιραία μέρα ο αγώνας συνεχίζεται στο Τουκουμάν.

 

11/01/2014

 

Τα ατού της Gas Gas, Marc Guasch και Dani Oliveras, προχωρούν ανεβαίνοντας σταθερά στη γενική κατάταξη μετά από μία ορεινή διαδρομή μεταξύ Τουκουμάν και Σάλτα. Είναι μία μαύρη έκτη ημέρα του ράλλυ μετά την τραγική απώλεια του Βέλγου αναβάτη Eric Palante και το θάνατο δύο δημοσιογράφων της Αργεντινής.

 

12/01/2014

 

Παρά τη συναισθηματική ένταση των τελευταίων ημερών που σταδιακά υποχωρεί, το ηθικό των αναβατών της Gas Gas είναι υψηλό. Η ομάδα σήμερα έχει ρεπό. Ελέγχουν προσεκτικά τις μοτοσυκλέτες τους, ετοιμάζουν τα χαρτιά τους για να περάσουν το τελωνείο της Βολιβίας αύριο, μελετούν τη διαδρομή της 7ης μέρας, μιλούν στα ΜΜΕ και καταγράφουν τις εντυπώσεις τους.

 

13/01/2014

 

Οι Guash και Oliveras είναι στη Βολιβία ανάμεσα στους 25 καλύτερους οδηγούς. Οι αναβάτες της Gas Gas κρατούν σταθερά τη σειρά τους σε ένα στάδιο που τελείωσε νωρίτερα λόγω των καιρικών συνθηκών. Ο αγώνας φτάνει στο έδαφος της Βολιβίας περνώντας δίπλα σ΄ένα από τα ομορφότερα τοπία: To Uyuni Salt.

 

14/01/2014

 

Ο Marc Guasch διασχίζει την έρημο του αλατιού ανάμεσα στους 20 πρώτους. Ανεβαίνει σταθερά. Ο Guasch έκλεισε την όγδοη ημέρα στην 17η θέση, αφού διέσχισε τη Salar de Uyuni και έφτασε στα σύνορα της Χιλής, σε μια ειδική 462 χιλιομέτρων. Dani Oliveras διέσχισε τη γραμμή τερματισμού στην 34η θέση. Και οι δύο διατηρούν τις θέσεις τους στη γενική κατάταξη.

 

15/01/2014

 

Οι αναβάτες της Gas Gas μετά από μία επική μέρα φτάνουν στον Ειρηνικό. Υψόμετρο, αμμόλοφοι και μετά θάλασσα. Την ένατη μέρα του ράλλυ, παρά τις δυσκολίες, η ομάδα της Gas Gas αψηφά τα στοιχεία της φύσης και ξεπερνά τις προσδοκίες με αποκορύφωμα μια συγκλονιστική κάθοδο προς τον Ειρηνικό. Ο Marc Guasch είναι στην 26η θέση της γενικής κατάταξης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:

eXTra products

Τηλ. : 210 9213286-7, Fax: 210 9243160

e-mail : info@extraproducts.gr, www.extraproducts.gr

 

Επόμενο άρθρο »

Τα καλύτερα ΔΩΡΑ

« Προηγούμενο άρθρο

Spiliotis test ride YAMAHA MT-09

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα