• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Επιστρέφει η Bimota!
Ανακοίνωση έκπληξη από τον Ιταλό κατασκευαστή!
Νέα 15/01/2014 - 15:42

Με ανακοίνωση-έκπληξη, η Bimota έκανε γνωστό ότι επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK το 2014, με EVO μοτοσυκλέτες για τους Ayrton Badovini και Christian Iddon, με τα χρώματα της Alstare.

 

Ο Ιταλός κατασκευαστής επιστρέφει στη δράση μετά από απουσία 13 χρόνων, ανεβάζοντας στους εννέα τους κατασκευαστές που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγο μετά, αφού ανακοινώθηκε η συμφωνία της Bimota με την Alstare για τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Όπως και να 'χει, η Alstare κατάφερε να φτιάξει ομάδα και να συγκροτηθεί σε λιγότερο από δυο μήνες, με δυο έμπειρους αναβάτες στις νέες BB3 Superbikes (με κινητήρα BMW). Όπως αναμενόταν, ο Team Manager της Alstare, Francis Batta, ήταν ενθουσιασμένος: "Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη παγκόσμια συνεργασία με την Bimota. Όλα άρχισαν στην EICMA τον περασμένο Νοέμβριο, όταν συνάντησα τους νέους ιδιοκτήτες και αμέσως τα βρήκαμε. Γνωρίζαμε ότι μια μεταξύ μας συμβίωση θα είχε μεγάλα πλεονεκτήματα και για τις δυο πλευρές. Η BB3 είναι μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βοηθήσουμε στην εξέλιξή της".

 

Η Alstare, που θα έχει πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη από την Bimota τη νέα σεζόν, είχε συνεργαστεί με την Ducati το 2013, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε μακροχρόνια συνεργασία με την Suzuki.

 

Επόμενο άρθρο »

Το ανθρώπινο πρόσωπο του Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Alstare και Bimota ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα