• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Tardozzi επιστρέφει στην Ducati!
"Θα δίνει λόγο απευθείας στον Paolo Ciabatti"
Νέα 13/01/2014 - 14:10

Ο θρυλικός team manager της ομάδας των κόκκινων στα SBK, Davide Tardozzi, επιστρέφει στο ιταλικό εργοστάσιο, επικεφαλής στο τμήμα οργάνωσης και επιμελητείας των κόκκινων, αλλά αυτή τη φορά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

 

Ο Tardozzi, ο οποίος πήρε εφτά Τίτλους με την Ducati στα SBK, θα δίνει λόγο απευθείας στον Paolo Ciabatti - τον MotoGP Project Director της εταιρείας - με την πρόσληψή του να καλύπτει το κενό που άφησε ο Team Manager, Vittoriano Guareschi, ο οποίος θα είναι φέτος στη νέα ομάδα του Rossi στην Moto3.

 

Πρόκειται λοιπόν για το δεύτερο μεγάλο όνομα της Ducati - σε διοικητικό προσωπικό - μετά την πρόσληψη του Gigi Dall'Igna ως Γενικού Διευθυντή του Ducati Corse. Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

 

"Το Ducati Corse ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με τον Davide Tardozzi, ο οποίος επιστρέφει στο Borgo Panigale μετά από τέσσερα χρόνια. Ο Tardozzi έχει γεννηθεί στην Ravenna στις 30 Ιανουαρίου του 1959 και θα είναι επικεφαλής του τμήματος επιμελητείας και οργάνωσης της ιταλικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Ο πρώην αναβάτης, είχε τεράστια επιτυχία ως Team Manager της Ducati στα SBK, συνεργαζόμενος με Πρωταθλητές όπως οι Fogarty, Bayliss, Corser, Toseland και Hodgson, συμβάλλοντας παράλληλα και στην κατάκτηση εφτά Τίτλων στο εν λόγω Πρωτάθλημα. Ο Tardozzi θα λογοδοτεί απευθείας στον Paolo Ciabatti και θα ξεκινήσει στο νέο του πόστο με την έναρξη του πρώτου τεστ στην Μαλαισία, από 4 έως 6 Φεβρουαρίου".

 

Μετά την αιφνίδια αποχώρησή του από την Ducati το 2009, πήγε στην ομάδα της BMW στα SBK. Μετά δε και την επίσημη εργοστασιακή αποχώρηση της τελευταίας από το Πρωτάθλημα, οι φήμες για επιστροφή του Ιταλού στην Ducati είχαν πολλαπλασιαστεί.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Guintoli χάνει το 1ο τεστ της χρονιάς!

« Προηγούμενο άρθρο

Superprestigio 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα