• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Στρατιές" οπαδών στην Grenoble
Σήμερα γίνεται 45χρ ο Schumacher
Νέα 03/01/2014 - 22:45

Πολλοί  είναι οι οπαδοί της Ferrari και του Michael Schumacher που δίνουν το παρόν έξω από το νοσοκομείο της Grenoble, όπου ο Γερμανός συνεχίζει να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, δίνοντας μάχη για τη ζωή του μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι.

 

Ο εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής F1 - υπό άλλες συνθήκες - θα γιόρταζε σήμερα τα 45α γενέθλιά του, ωστόσο βρίσκεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση και κάτω από συνεχή ιατρική παρακολούθηση, μετά το ατύχημα που είχε την Κυριακή, στις 30 Δεκεμβρίου 2013.

 

Η κατάσταση του Schumacher είναι μεν κρίσιμη, αλλά σταθερή - σύμφωνα με την μάνατζέρ του - και παρά τη βελτίωση που σημείωσε η υγεία του μετά και τη δεύτερη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από τους γιατρούς, δεν έχει ξεφύγει εντελώς τον κίνδυνο.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κράνος που φορούσε ο Γερμανός είναι αυτό που του έσωσε τη ζωή, το οποίο μάλιστα έσπασε από τη σφοδρή πρόσκρουση στο βράχο.

 

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ferrari - με την οποία ο Schumacher κέρδισε τα πέντε Πρωταθλήματά του - έχει ναυλώσει λεωφορεία για να πάνε τους οπαδούς του Γερμανού στο νοσοκομείο της Grenoble, ώστε να βρεθούν δίπλα στον αγαπημένο τους πιλότο τις δύσκολες αυτές ώρες.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Μια σεζόν...

« Προηγούμενο άρθρο

Χειροτεχνίες με τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα