• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Να αλλάξει η βαθμολόγηση;
Θα ανανεωθεί κι άλλο το ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα;
Νέα 11/12/2013 - 10:08

Στην Formula 1 επισημοποιήθηκε η αλλαγή στο σύστημα βαθμολόγησης, με τον τελευταίο αγώνα της σεζόν να βαθμολογείται με διπλάσιους βαθμούς. Ο κανονισμός αυτός θα έχει άμεση ισχύ για το Πρωτάθλημα Αναβατών και Κατασκευαστών κι έγινε ώστε να παραμένει υψηλό το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

Στο MotoGP, ο Marc Marquez κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τέσσερεις βαθμούς διαφορά από τον Jorge Lorenzo. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τελικό αποτέλεσμα αν ίσχυε η διπλή βαθμολόγηση στο τελευταίο GP, διότι οι δυο τους θα άλλαζαν τακτική προσέγγισης του αγώνα στην Βαλένθια.

 

Αυτό που είναι βέβαιο όμως, είναι το γεγονός ότι θα είχαμε κι έναν τρίτο διεκδικητή του Τίτλου, στο πρόσωπο φυσικά του Dani Pedrosa! Ο βετεράνος αναβάτης της Honda βρισκόταν 38 βαθμούς πίσω από τον ομόσταυλό του και με μια νίκη θα πρόσθετε 50 βαθμούς στο ενεργητικό του, ενώ η δεύτερη θέση 40, η τρίτη 32 κτλ.

 

Εσείς τι πιστεύετε; Θα έδινε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα MotoGP μια ανάλογη κίνηση; Γράψτε μας τη γνώμη σας στη σελίδα μας στο facebook!

 

Επόμενο άρθρο »

Λιγότερο ανθεκτικοί οι κινητήρες;

« Προηγούμενο άρθρο

Άλλαξε προπονητή ο Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα