• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Από αουτσάιντερ, πρωταγωνιστές»
Αποφασισμένος να φτάσει με την Kawasaki στην κορυφή είναι ο John Hopkins.
Νέα 04/02/2008 - 00:00
Αποφασισμένος να φτάσει με την Kawasaki στην κορυφή είναι ο John Hopkins.

Μετά από πενταετή θητεία στη Suzuki, ο 24χρονος Αμερικανός αναβάτης άλλαξε περιβάλλον και ομάδα μετακομίζοντας στην Kawasaki.

To «πράσινο» team έκανε σημαντική πρόοδο κατά την περσινή σεζόν με την ZX-RR να είναι αρκετά ανταγωνιστική. Στόχος για φέτος είναι να βελτιώσει την ήδη καλή μοτοσυκλέτα της, να την κάνει πιο ανταγωνιστική και να παλέψει στα ίσια με τους υπόλοιπους κατασκευαστές για νίκες και σταθερές παρουσίες στο βάθρο.

«Ανέκαθεν αυτοί που ήταν απ' έξω έβλεπαν την Kawasaki ως το μεγάλο αουτσάιντερ. Αλλά προσωπικά, βλέποντας την μοτοσικλέτα μέσα στην πίστα τα τελευταία δυο χρόνια, έχω δει τις δυνατότητες που υπάρχουν και πιστεύω πως αυτές οι δυνατότητες δεν εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο από αρκετούς από τους προηγούμενους αναβάτες της ομάδας», δήλωσε ο «Hopper» και πρόσθεσε: «Επιπλέον, όλοι οι άνθρωποι μέσα στην Kawasaki είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη μοτοσικλέτα πρωταγωνίστρια και ελπίζω ότι θα είμαι εγώ ο αναβάτης που θα τους βοηθήσω να φτάσουν εκεί. Ξέρω ότι με το μπάτζετ, τα κίνητρα, τους μηχανικούς και αρκετή σκληρή δουλειά από εμάς μπορούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνουμε αυτήν την μοτοσυκλέτα νικητή. Τώρα λοιπόν είναι η σειρά των αναβατών να ενημερώσουν τους μηχανικούς για τα προβλήματα που υπάρχουν ώστε να τα διορθώσουν και σύντομα να φτάσουμε στην κορυφή. Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά».

Επόμενο άρθρο »

Sepang-1η μέρα: Ρεκόρ με το «καλημέρα» από Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner και οι ...άλλοι

Χορηγοί