• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Herrin: Ανεβάζοντας τον πήχη!
Οι Αμερικανοί μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους εδώ!
Νέα 29/11/2013 - 11:42

Ο Josh Herrin θα είναι ο μοναδικός Αμερικανός στην Moto2 κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με τον νεοφερμένο να κάνει το ντεμπούτο του με την - επίσης νέα - ομάδα της Caterham Moto Racing. Ο Herrin ελπίζει με την παρουσία του να γίνει μάρτυρας της αναγέννησης των Η.Π.Α. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Άλλωστε, από το 1978 ως το 1993 μεγάλα ονόματα των GP από την Αμερική κατέκτησαν Τίτλους, όπως οι Kenny Roberts, Freddie Spencer, Eddie Lawson, Wayne Rainey και Kevin Schwantz. Από τότε και μέχρι σήμερα, μόλις δυο είναι οι Αμερικανοί που έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν Παγκόσμιο Τίτλο, με τελευταίο των Nicky Hayden και νωρίτερα τον Kenny Roberts Jr.

 

Ο Hayden παραμένει στο MotoGP - με την ομάδα του Aspar - ενώ ο Herrin ξεκινάει τη μαγευτική του περιπέτεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από την Moto2 κι ελπίζει να ανοίξει το δρόμο για την είσοδο περισσοτέρων Αμερικανών στο Πρωτάθλημα. "Ελπίζω ο Nicky να τα πάει πολύ καλύτερα τη νέα σεζόν, το ελπίζω", δήλωσε ο Αμερικανός. "Παράλληλα ελπίζω κι εγώ να τα πάω καλά και να ανοίξω δίοδο στους Αμερικανούς να επιστρέψουν εδώ. Νομίζω ότι θα είναι καλό, διότι έχουμε πολλά νέα ταλέντα που κανείς δεν προσέχει".

 

"Παιδιά όπως ο Joe Roberts στο Red Bull Rookies Cup είναι ευτύχημα για εμάς κι ελπίζω να αποδείξω κι εγώ ότι είμαστε καλοί και μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους εδώ αναβάτες και να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας κι άλλοι Αμερικανοί στο μέλλον", πρόσθεσε.

 

Τη νέα χρονιά θα έχει για ομόσταυλο τον Γάλλο Johann Zarco, ο οποίος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν πολύ καλά κατακτώντας ένα βάθρο στον αγώνα της Βαλένθια. "Έχει οδηγήσει και στο παρελθόν πλαίσιο της Suter κι έτσι θα είναι χρήσιμο να ακούσουμε τι έχει να πει. Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, αλλά θα δούμε πως θα πάμε σε γενικές γραμμές και - βάσει των χρόνων μας - ποια θα είναι η διαφορά μας σε σχέση μ' αυτόν. Είναι καταπληκτικό παιδί και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε ομόσταυλοι τη νέα σεζόν".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Αισιοδοξία στην MV Agusta

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Jerez Test: Ανίκητος Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA