• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ντεμπούτο της "OPEN" Ducati
Στην Jerez με οδηγό τον Hernandez
Νέα 28/11/2013 - 16:16

Το ντεμπούτο της "OPEN" μοτοσυκλέτας της Pramac έγινε αυτή την εβδομάδα στην πίστα της Jerez και συγκεκριμένα χτες, Τετάρτη. Αναβάτης της "OPEN" Desmosedici θα είναι ο Yonny Hernandez, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Pramac Ducati και για το 2014.

 

Ο Κολομβιανός, που κλήθηκε προς το τέλος της φετινής σεζόν να αντικαταστήσει μόνιμα τον Ben Spies στην ομάδα (ο Αμερικανός έχει αποσυρθεί της ενεργού δράσης πλέον), θα έχει στη διάθεσή του ουσιαστικά μια GP13 με μόνη αλλαγή - εκτός απροόπτου - στην ηλεκτρονική της Magneti Marelli και δη στο software, με τη μοτοσυκλέτα του Hernandez να έχει αυτό της Dorna.

 

Στο ανεπίσημο τεστ της Jerez που ξεκίνησε χτες, μαζί με την Ducati και τον Hernandez βρίσκονται στην πίστα και οι "OPEN" μοτοσυκλέτες των Forward Racing (Yamaha) και Avintia (FTR Kawasaki), καθώς και κάποιες ομάδες των SBK και της Moto2. Σύμφωνα με ανεπίσημους χρόνους, ο Aleix Espargaro πάνω στην Μ1 του - κατηγορίας "OPEN" βέβαια - σημείωσε έναν πολύ καλό χρόνο στο 1:40.048 και είναι πρώτος! Μάλιστα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του GP που έγινε εκεί τον Μάιο, θα ήταν ο πέμπτος ταχύτερος γύρος αγώνα!

 

Επόμενο άρθρο »

Lowes: Έσπασε την κλείδα του

« Προηγούμενο άρθρο

Fabio Quartararo: Ένα αστέρι γεννιέται!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA