• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: “Θα είναι μεγάλη διασκέδαση…”
… δηλώνει ο Casey Stoner για τον αυριανό αγώνα με τους Ισπανούς διεκδικητές…
Νέα 02/05/2009 - 19:22
“Η μοτοσυκλέτα μας, ποτέ δεν δούλεψε καλά εδώ στο παρελθόν, όμως δουλέψαμε σκληρά τόσο κατά την διάρκεια των IRTA τεστ, όσο και τις δυο τελευταίες ημέρες εδώ, ώστε να έχουμε τουλάχιστον ένα ανταγωνιστικό πακέτο”.

“Σήμερα το πρωί έδωσε καλή αίσθηση και ακόμα κι αν δεν ήμασταν στην κορυφή της κατάταξης, ένιωσα σιγουριά. Δυστυχώς ο δυνατός άνεμος έχει την τάση να διαταράζει τη μοτοσυκλέτα μας, κάτι που τελικά δεν με βοήθησε να αποκτήσω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά τα χτεσινά προβλήματα με το μπροστινό”.

“Υπολόγιζα για μια θέση στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, έτσι το να βρίσκομαι στην πρώτη σειρά αποτελεί ένα αναπάντεχο, έξτρα δώρο, κάτι που θα βοηθήσει πραγματικά αύριο. Μέχρι πριν τα δυο τελευταία χρόνια, πάντοτε έβρισκα αρκετά δύσκολο το να πηγαίνω καλά στον αγώνα της πατρίδας μου, όμως τόσο οι Ισπανοί, όσο και οι Ιταλοί φαίνεται ότι πάντα βρίσκουν αυτή την παραπάνω δύναμη στο δικό τους τερέν.”

“Η υποστήριξη που έχουν ο Dani και ο Jorge εδώ, είναι φανταστική, οδηγούν και οι δυο πολύ καλά και αύριο οπωσδήποτε θα είναι ανταγωνιστικοί. Θα είναι μεγάλη διασκέδαση”.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: “Είμαι ελαφρώς δυσαρεστημένος…”

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ JEREZ: “Αν ξεκινήσω καλά, όπως στο Motegi…”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA