• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: Άτυχος ο Pedrosa...
... που δεν ήταν στους διεκδικητές μέχρι τέλος
Νέα 18/11/2013 - 12:48

Οι ελπίδες του Dani Pedrosa να πιέσει για τον πρώτο του Παγκόσμιο Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία, έσβησαν με τα δυο ατυχήματα που είχε το 2013.

 

Το πρώτο συνέβη στη Γερμανία, όταν ο Ισπανός είχε μια σφοδρή πτώση από highside και έσπασε την κλείδα του, χάνοντας τον αγώνα, ενώ το δεύτερο συνέβη μέσα στην πατρίδα του (Aragon) με πρωταγωνιστή τον Marquez ο οποίος τον ακούμπησε και σπάζοντάς του - άθελά του φυσικά - τον αισθητήρα του traction control, οδήγησε στην πτώση τον Pedrosa.

 

Τα Πρωταθλήματα βασίζονται - πέρα από τις ικανότητες των αθλητών - και στην τύχη, με την τελευταία να γυρίζει την πλάτη της για μια ακόμη χρονιά στον βετεράνο άσο της Repsol Honda.

 

Από την πλευρά του, ο Livio Suppo - Γενικός Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Repsol Honda - δήλωσε ότι ο Pedrosa είναι άτυχος που δεν ήταν στους διεκδικητές του Τίτλου μέχρι το τέλος.

 

"Δυστυχώς ο Dani ήταν άτυχος γιατί σχεδόν χωρίς πτώσεις φέτος, τραυματίστηκε στο Sachsenring", τόνισε. "Ήταν μια χαζή πτώση, δεν πίεζε κι έπεσε από κρύο ελαστικό, ενώ στην Aragon ήταν πολύ άτυχος. Ο σένσορας ήταν στην ίδια θέση για πολλά χρόνια και τίποτα δεν είχε γίνει!" πρόσθεσε.

 

"Σ' αυτούς τους δυο αγώνες - στους οποίους πιστεύω ότι είτε θα κέρδιζε είτε θα ερχόταν δεύτερος - είναι εύλογο να συμπεράνει κανείς ότι στο τέλος, στη Βαλένθια, όταν ήταν 34 βαθμούς πίσω από τον Marc, θα μπορούσε να ήταν και αυτός στη μάχη του Τίτλου και όπως στη Moto3 θα είχαμε τρεις αναβάτες να διεκδικούσαν το Πρωτάθλημα. Όπως και να 'χει, οι δυνατότητες του Dani παραμένουν υψηλές και περιμένουμε από αυτόν και του χρόνου να είναι μέσα στους διεκδικητές".

 

Να σημειωθεί ότι για έκτη φορά στο MotoGP, ο Dani Pedrosa τερματίζει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Racing: O Κίτσος 1ος, ο Λεφέβρ Πρωταθλητής

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ: Η πτώση του Κρεμάλα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα