• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
De Puniet: Δεν θα είμαι στις πίστες το 2014
Στόχος η επιστροφή το 2015 με την Suzuki!
Νέα 18/11/2013 - 11:56

Μπορεί η σημαντική ανακοίνωση της PBM να μην ήρθε ποτέ - τουλάχιστον όχι ακόμη - ωστόσο ο Randy De Puniet αποφάσισε να μην περιμένει και ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2014. Αν' αυτού, θα εστιάσει περισσότερο στα καθήκοντα του δοκιμαστή της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας της Suzuki.

 

O Randy de Puniet - οδηγός στο MotoGP από το 2006 - είχε φέτος διττό ρόλο, τόσο ως αναβάτης της Aprilia (Aspar), όσο και ως δοκιμαστής της Suzuki, ενώ στο πρόσφατο τεστ της Βαλένθια είχε οδηγήσει την ART της ομάδας του Paul Bird (φωτό).

 

"Δεν θα αγωνιστώ σε GP το 2014", έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Γάλλος. "Αποφάσισα να παραμείνω συγκεντρωμένος στα καθήκοντά μου ως δοκιμαστής της Suzuki. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή μου την επιλογή για πολλούς λόγους, με τον πιο σημαντικό να είναι ότι θα έχω τη δυνατότητα να οδηγώ μια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα με τεχνική υποστήριξη υψηλότατου επιπέδου".

 

"Μη νομίζετε ότι θα είναι χρονιά διακοπών για εμένα, μάλλον το αντίθετο κι ελπίζω σε μερικές εκπλήξεις! Μοναδικός μου στόχος είναι να κάνω την καλύτερη δυνατή δουλειά από πλευράς μου, ώστε να επιστρέψω στο MotoGP το 2015 με αυτή την ομάδα", πρόσθεσε.

 

Εδώ και αρκετό διάστημα η Suzuki έχει ανακοινώσει την επιστροφή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, ωστόσο δεν έχει κάνει γνωστά τα ονόματα των αναβατών της. Άγνωστο παραμένει επίσης, το αν θα κάνει κάποιες έκτακτες συμμετοχές μέσα στο 2014.

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ: Η πτώση του Κρεμάλα

« Προηγούμενο άρθρο

Η Cervera υποδέχεται τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα