• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Αντίο του Hayden
Σήμερα οδηγά τη νέα του μοτοσυκλέτα
Νέα 12/11/2013 - 10:45

Ο Nicky Hayden έδωσε το παρόν στην πίστα της Βαλένθια χτες, ωστόσο δεν είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε να οδηγά τη νέα του μοτοσυκλέτα - μια Honda RCV1000R - μιας και η ομάδα του Aspar είχε μια στη διάθεσή της, την οποία δοκίμασε πρώτος ο δεύτερος οδηγός της, Hiroshi Aoyama.

 

Από την άλλη, την Κυριακή που μας πέρασε, στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν, ο Nicky Hayden αποχαιρέτισε μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια την εργοστασιακή ομάδα της Ducati. "Νιώθω πολύ συγκινημένος. Πέρασα πέντε χρόνια με καταπληκτικά παιδιά και παρά το ότι δεν ήταν εύκολα, κάναμε καλή ομάδα μαζί. Τους εύχομαι ό, τι καλύτερο στη συνέχεια", τόνισε ο Αμερικανός, ο οποίος ήταν η κορυφαία Ducati στον αγώνα της Βαλένθια.

 

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής δεν έκανε το καλύτερο ξεκίνημα από την τέταρτη σειρά του grid, αλλά στη συνέχεια βρήκε το ρυθμό του πάνω στη Desmosedici. "Η εκκίνηση δεν ήταν καλή, καθώς έπαθα ό, τι και στην Ιαπωνία, αλλά στη συνέχεια κατάφερα να κερδίσω μερικές θέσεις και να τερματίσω όγδοος. Δεν είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά ήταν ωραία που τερμάτισα τον αγώνα ως η καλύτερη Ducati".

 

"Για λίγο, πίστεψα ότι θα μπορούσα να φτάσω τον Bradley Smith καθώς μείωσα τα τρία δευτερόλεπτα της διαφοράς μας στο μισό, αλλά στη συνέχεια είχα μια άτυχη στιγμή στην έξοδο της τελευταίας στροφής...", ολοκλήρωσε ο Hayden.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Αισιόδοξος ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia test: Οι φωτογραφίες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα