• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BMW R NineT
Νέα γυμνή boxer με ρετρό look
Νέα Αγοράς 31/10/2013 - 11:54

Η BMW αποκάλυψε τη νέα R NineT, μια μοτοσυκλέτα custom που θα βγει όμως στην παραγωγή το 2014! Η νέα γυμνή roadster, με το ρετρό look, διαφοροποιείται από οποιαδήποτε άλλη κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, με την BMW να την εφοδιάζει με τον αερόψυκτο boxer κινητήρα στα 1170cc.

 

Η νέα μοτοσυκλέτα, που κατασκευάστηκε για τα 40 χρόνια από τη θρυλική R90S της δεκαετίας του 70, θα αποδίδει 110 ίππους - με συνολικό βάρος στα 220 κιλά -  και θα έχει ατσάλινο πλαίσιο, πιρούνι 46mm Sachs, σύστημα ανάρτησης Paralever, τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo και φυσικά ABS.

 

Κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων στο μουσείο της BMW - εκεί που η BMW Motorrad γιόρτασε τα 90 χρόνια της και μας θύμισε ότι για πολλά χρόνια ήταν μια εταιρεία που πούλαγε κυρίως μοτοσυκλέτες και λίγα αυτοκίνητα - το παρόν έδωσαν αρκετοί επίσημοι της εταιρείας, οι οποίοι μίλησαν για το νέο μοντέλο. "Ο κόσμος θέλει να βλέπει και πάλι τα μηχανικά μέρη", εξήγησε ο Edgar Heinrich, επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης της BMW, κάτι που αναμένεται να επαληθευτεί (ή όχι) από την εμπορική πορεία της νέας μοτοσυκλέτας.

 

Επόμενο άρθρο »

Δυο νέα Benelli!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα Honda CBR300R

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα