• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Για λίγο εκτός βάθρου ο Crutchlow!
Πήρε όμως το καλύτερό του αποτέλεσμα σε 8 αγώνες
Νέα 21/10/2013 - 14:54

Ο Cal Crutchlow έχασε μια θέση στο βάθρο για 0.116 δευτερόλεπτα, ωστόσο κατάφερε να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμά του στους τελευταίους οχτώ αγώνες. Ο αναβάτης της Tech 3 μπήκε στα pits για να αλλάξει μοτοσυκλέτα στο δέκατο γύρο και συνέχισε τη δυνατή του μονομαχία με τους Rossi και Bautista.

 

Στα τελευταία λεπτά έκανε την εμφάνισή της η βροχή και ο Crutchlow δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στο βάθρο, για πρώτη φορά μετά τον αγώνα στο Sachsenring. "Απογοητεύτηκα που έχασα μια θέση στην pit lane. Αλλάξαμε μοτοσυκλέτα χωρίς πρόβλημα, αλλά υπήρχε θέμα με τα όρια ταχύτητας. Γενικά ήταν επιεικείς, μιας και οι Ducati ήταν 5 χλμ/ώρα πιο γρήγορες στην pit lane..."

 

"Κάναμε όμως καλή δουλειά και αλλάξαμε απροβλημάτιστα μοτοσυκλέτα. Στον αγώνα χάσαμε λίγο από τους μπροστά στον πρώτο πολύ γρήγορο γύρο, αλλά ήμουν στη μάχη με τον Rossi και τον Bautista και το διασκέδασα", πρόσθεσε. "Είμαι βέβαια απογοητευμένος που δεν ανέβηκα στο βάθρο, αλλά για να είμαι ειλικρινής θα βρισκόμουν εκεί μόνο και μόνο επειδή αποκλείστηκε ο Marc. Στ' αλήθεια, ούτε εγώ ήξερα ότι ήταν ο τελευταίος γύρος. Αν το είχα συνειδητοποιήσει θα πίεζα περισσότερο, θα έπαιρνα περισσότερο ρίσκο. Ωστόσο είμαι χαρούμενος που πέρασα τον Alvaro και πήρα την 4η θέση".

 

Ερωτηθεί για το υποχρεωτικό πέρασμα από τα pits σε στεγνό αγώνα, ο Βρετανός απάντησε: "Εγώ κι ο Valentino είχαμε μια μεγάλη στιγμή γιατί δεν είχαν ζεσταθεί τα φρένα. Ήταν όμως η καλύτερη δυνατή λύση... Η Dorna και η Bridgestone έκαναν σωστή δουλειά και βρήκαν τη λύση. Όλοι αγωνίστηκαν, οι κανόνες ήταν ίδιοι για όλους και οι θεατές είδαν αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Πρωταθλητής CRT!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo και Marquez για την επαφή τους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα