• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Οι οδηγοί ψηφίζουν Stoner!
Θέλουν να αγωνιστεί ο Αυστραλός στο Phillip Island
Νέα 16/10/2013 - 14:34

Μετά τον ατυχή τραυματισμό του Stefan Bradl στις ΕΔ4 του 15ου γύρου στην Μαλαισία - με τον Γερμανό να έχει κάταγμα στο δεξί του αστράγαλο - άρχισαν να εντείνονται οι φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή του Casey Stoner πάνω στη Honda του Γερμανού!

 

Βέβαια, ο Livio Suppo ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε στο grid τον Αυστραλό, με τον τελευταίο να δίνει το παρόν στο Phillip Island αυτό το Σ/Κ, όχι όμως για να αγωνιστεί, αλλά για να πάρει μέρος στην παρέλαση των Πρωταθλητών, δίπλα στους Mick Doohan και Wayne Gardner.

 

Με το Σ/Κ να πλησιάζει, μερικοί από τους αναβάτες ερωτήθηκαν για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δράση ο Stoner. Διαβάστε τι είχαν να πουν!

 

Marquez: "Για μένα θα είχε ενδιαφέρον, διότι είναι ένας ακόμα Παγκόσμιος Πρωταθλητής και θα ήθελα να οδηγήσω εναντίον του, αλλά αυτή είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει η Honda. Για μένα όμως, θα ήταν σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να οδηγήσω ενάντια σε άλλον ένα Παγκόσμιο Πρωταθλητή!"

 

Crutchlow: "Είπα στον Marquez να πει ναι, ενώ εγώ θα πω όχι, διότι αυτό σημαίνει ότι θα είμαι μια θέση πιο πίσω!", αστειεύτηκε ο Βρετανός! "Θα ήταν ωραίο αν μπορούσε να αγωνιστεί. Πρώτα απ' όλα λυπάμαι για τον Stefan, ήταν μια άτυχη πτώση, αλλά αν έρθει τελικά ο Stoner, ελπίζω να μην είναι πολύ γρήγορος!"

 

Rossi: "Ελπίζω να είμαι σε καλή κατάσταση αυτό το Σ/Κ! Εννοώ αν τελικά επιστρέψει ο Stoner, να είμαι σε θέση να παλέψω εναντίον του, διότι στο Phillip Island είναι πολύ γρήγορος! Αλλά όλα δείχνουν ότι κι εμείς δεν είμαστε μακριά...!"

 

Edwards: "Μάζεψε τα πράγματά σου κι έλα στο Phillip Island. Υπάρχει μια Honda διαθέσιμη, όχι ότι την έχεις ανάγκη μιας και η Ducati είναι καλή για εσένα εδώ!" έγραψε στο twitter ο Αμερικανός.

 

Ο Bradl υπεβλήθη σε επιτυχημένη επέμβαση στην Kuala Lumpur και πλέον αναρρώνει, ενώ θα βρεθεί στην Αυστραλία για να πάρει τη γνώμη των γιατρών της Ιατρικής Επιτροπής του MotoGP, όπως δήλωσε ο Lucio Cecchinello.

 

Επόμενο άρθρο »

Προβληματίζεται ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για τον άτυπο τίτλο ο Espargaro!

Χορηγοί