• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen 4ος γύρος: Spies και Haga μοιράστηκαν τις νίκες…
Μια νίκη και πτώση για τον Ben Spies, μια 2η και νίκη για τον Noriyuki Haga στα δυο σκέλη του Assen…
Νέα 27/04/2009 - 12:07
Μετά από τον καλύτερο αγώνα της χρονιάς (όσον αφορά την ένταση και τον συναγωνισμό), στο 1ο σκέλος του Ολλανδικού γύρου του WSBK στην πίστα του Assen, ο Αμερικανός Ben Spies πήρε μια ακόμα πανηγυρική νίκη, “ξυρίζοντας” τον έμπειρο Haga μόλις τρεις στροφές πριν την πτώση της καρό σημαίας.

Αντιθέτως, στο 2ο σκέλος, ο Spies πάτησε οριακά στο εσωτερικό βιράζ της στροφής και μετά από ένα ξαφνικό high siding, κυριολεκτικά εκτοξεύθηκε εκτός πίστας μόλις στο 2ο γύρο του αγώνα. Ευτυχώς για τον Αμερικανό, τραυματίστηκε μόνο ο εγωισμός του, αφήνοντας τον Ιάπωνα πρωτοπόρο της βαθμολογίας να πάρει τη νίκη ανενόχλητος.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Βρετανός Leon Haslam με τη Honda CBR1000RR της δορυφορικής ομάδας “Stiggy Motorsport” κατακτώντας με το σπαθί του μια 3η και μια 2η θέση στα δυο σκέλη αντίστοιχα.

Ο Τσέχος Jakub Smrz ανέβηκε στη 3η θέση του βάθρου του 2ου σκέλους, για πρώτη φορά στην αγωνιστική του καριέρα, ενώ ο Max Biaggi με την Aprilia RSV4 μετά από μια μοναχική 5η θέση στο 1ο σκέλος, εγκατέλειψε στο 2ο από μηχανική βλάβη.Παρά την ήττα του στο 1ο σκέλος, ο Haga έφυγε κερδισμένος από τον αγώνα του Assen, 60 ολόκληρους βαθμούς μπροστά από τον Spies στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος
Παρά την ήττα του στο 1ο σκέλος, ο Haga έφυγε κερδισμένος από τον αγώνα του Assen, 60 ολόκληρους βαθμούς μπροστά από τον Spies στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος

Επόμενο άρθρο »

Εκνευρισμένος με Takahashi ο Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Twin Ring Motegi: Δηλώσεις Lorenzo, Rossi, Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα