• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Χαμηλά τα επίπεδα πρόσφυσης
Υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης
Νέα 27/09/2013 - 23:17

Ο εργοστασιακός αναβάτης της Repsol Honda, Marc Marquez έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα την πρώτη ημέρα του 14ου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στην πίστα της Aragon.

 

Ο 20χρονος rookie πέτυχε χρόνο κάτω από το ρεκόρ πίστας που κατέχει από το 2011 ο Casey Stoner, με τον Marquez να σταματά το χρονόμετρο στο 1:48.987δ, ο μοναδικός κάτω από το 1:49!

 

Ο rookie της χρονιάς δείχνει έτοιμος να αποτρέψει τον Jorge Lorenzo να κάνει το 3 στα 3 και να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή και δήλωσε μετά το πέρας και των ελεύθερων δοκιμών 2: "Σήμερα δεν ένιωθα τόσο καλά όσο στο τεστ που κάναμε εδώ, καθώς η πρόσφυση ήταν πιο χαμηλή στις δυο πρώτες διαδικασίες".

 

"Όπως και να έχει, είναι το ίδιο για όλους. Σε γενικές γραμμές η αίσθηση που έχω από τη μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή και δούλεψα σε πολλά και διαφορετικά πράγματα με τη μοτοσυκλέτα σήμερα", συνέχισε ο Marquez, ο οποίος προηγείται με 34 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα. "Πάντως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης στο στήσιμο. Ελπίζουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά αύριο και τα επίπεδα πρόσφυσης να έχουν βελτιωθεί κάνοντας τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για όλους".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Μέτρια αρχή για τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2 ΕΔ2: Ο Nakagami έδωσε ρυθμό!

Χορηγοί