• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Suzuki V-Strom 1000
100 άλογα, traction control και ABS!
Τεστ-Μοντέλα 24/09/2013 - 17:46

Η Suzuki αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα V-Strom 1000 το περασμένο Σ/Κ, στον 24ωρο Αγώνα του Le Mans. Μετά τη φειδωλή παρουσίαση ενός κεκαλυμμένου μοντέλου στο τέλος του 2012, ήρθε επιτέλους η στιγμή που έχουμε περισσότερα (και επιβεβαιωμένα) στοιχεία για την αναμενόμενη νέα adventure του ιάπωνα κατασκευαστή.

 

Πλέον γνωρίζουμε εκ του ασφαλούς ότι το δικύλινδρο σε διάταξη "V" μοτέρ έχει δεχτεί πλήρη ανανέωση, με τη χωρητικότητά του να έχει αυξηθεί από 996cc στα 1036cc και επιβεβαιωμένη ιπποδύναμη 100bhp στις 8000 σαλ. Η ροπή είναι 76ftlb στις 4000 σαλ, πράγμα που υποδηλώνει τη "ζωντάνια" της νέας μοτοσυκλέτας από την πρώτη στιγμή.

 

Την ώρα που οι υπόλοιποι κατασκευαστές αναλώνονται στο κυνήγι της αυξημένης ιπποδύναμης, το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της νέας V-Strom 1000 είναι η μεγάλη της αυτονομία. Το εργοστάσιο δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία που εντυπωσιάζουν: το νέο μοντέλο είναι ικανό να διανύσει 420 χλμ με γεμάτο ρεζερβουάρ (20lt). Αυτό, σε συνδυασμό με τα 228 κιλά - 8 κιλά ελαφρύτερο από το original V-Strom, χάρη στο νέο αλουμινένιο πλαίσιο - δείχνει ότι η νέα μοτοσυκλέτα της Suzuki θα έχει ικανοποιητικές επιδόσεις, ακόμα και φορτωμένη με πλαϊνές βαλίτσες.

 

Πολλά ποντάρει η εταιρεία και στο traction control της V-Strom 1000 το οποίο είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας που είχε ο Ιάπωνας κατασκευαστής από την εποχή που αγωνιζόταν στο MotoGP. Το νέο σύστημα παίρνει και αναλύει δεδομένα από πέντε αισθητήρες, για να πετύχει την καλύτερη δυνατή πρόσφυση ανάλογα με το οδόστρωμα. Τέλος, η Suzuki αποκαλύπτει ότι το ABS θα συνδυάζεται με νέες ακτινικές δαγκάνες.

 

Επόμενο άρθρο »

Αυτή είναι η 1199 Superleggera!

« Προηγούμενο άρθρο

VR6 Classic!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα