• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nurburgring: Paddock girls
Τα κορίτσια της Γερμανίας
Νέα 05/09/2013 - 18:43

Το περασμένο Σ/Κ είχαμε δυο σημαντικούς αγώνες, έναν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP κι έναν στα SBK. Οι αναβάτες των SBK αγωνίστηκαν στην πίστα της Γερμανίας, το Nurburgring (ενδεχομένως για τελευταία φορά φέτος) με τα δυο σκέλη του αγώνα να διακόπτονται στο τέλος εξαιτίας ατυχημάτων.

 

Στον πρώτο αγώνα είχαμε το σοβαρό τραυματισμό του Jonathan Rea - έσπασε το μηριαίο του οστό - με τον αναβάτη της Honda να μένει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα. Άτυχος και ο Marco Melandri, ο οποίος έδειχνε ικανός να πάρει τη νίκη και στους δυο αγώνες, οι κόκκινες σημαίες όμως δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει την αντεπίθεσή του.

 

Πιστοί στο ραντεβού μας, σας παρουσιάζουμε μια σειρά από τις καλύτερες φωτογραφίες με τα γοητευτικά paddock girls στη γερμανική πίστα!

 

Επόμενο άρθρο »

Honda Test Motegi: Ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Ο Hayden δοκιμάζει την Panigale

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ