• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK: Paddock girls!
Τα κορίτσια του Silverstone
Νέα 04/09/2013 - 12:00

Στο τέλος του προηγούμενου αγώνα, είχαμε πολλά χαμογελαστά πρόσωπα: πρώτα απ' όλα οι θεατές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γίνουν μάρτυρες ενός από τους καλύτερους αγώνες της φετινής χρονιάς, στη συνέχεια ο Lorenzo, ο οποίος επέστρεψε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά τη διπλή του επέμβαση στην κλείδα και τέλος ο πάντα χαμογελαστός Marc Marquez, ο οποίος παρά την ήττα του και την εξάρθρωση στον αριστερό του ώμο, κατάφερε να μεγαλώσει ακόμα λίγο τη διαφορά του από τον δεύτερο στη βαθμολογία.

 

Από την άλλη, κοντράστ συναισθημάτων για τους Βρετανούς αναβάτες του grid, με τους Cal Crutchlow και Bradley Smith να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα μέσα στην πατρίδα τους. Ο πρώτος συμβιβάστηκε με την έβδομη θέση, μετά από τρεις πτώσεις σε όλο το Σ/Κ, ενώ ο δεύτερος έχασε τη μάχη με τον Nicky Hayden και ολοκλήρωσε στην ένατη θέση. Τέλος, ο Michael Laverty δεν κατάφερε - παρά τη σιγουριά του - να πάρει τους πρώτους βαθμούς του στο Πρωτάθλημα.

 

Πάντως τα paddock girls ήταν εκεί για να παρηγορήσουν τους πάντες με τη γλυκύτητά τους και τα δροσερά τους χαμόγελα! Enjoy!

 

Επόμενο άρθρο »

Honda Test Motegi: Ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Ζημιά στους συνδέσμους ο Marquez

Χορηγοί