• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίζουν Spies-Ducati;
Η Pramac το 2014 με έναν αναβάτη
Νέα 04/09/2013 - 10:30

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αρκετές φήμες σχετικά με τη θέση του Ben Spies στη Ducati, ειδικά και μετά το νέο του τραυματισμό στην Indianapolis που πιθανότατα θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

Θυμίζουμε πριν από μερικές ημέρες τις δηλώσεις του Bernhard Gobmeier, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι η κατάσταση με τον Αμερικανό αναβάτη θα επαναξιολογηθεί, αμέσως μόλις γίνει γνωστός ο χρόνος αποθεραπείας του από το νέο του τραυματισμό. Ο Spies έχει κανονικά συμβόλαιο με τη Ducati και το 2014, ωστόσο σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας, η Pramac θα είναι του χρόνου με ένα αναβάτη στο grid και πρώτη τους επιλογή δεν είναι ο Ben Spies.

 

Φυσικά απομένει να δούμε αν αυτή η φημολογία έχει βάση αλήθειας, διότι η Ducati έχει ανάγκη από έναν διάσημο Αμερικανό αναβάτη, ώστε να διαφημίσει τη φίρμα της στη μεγαλύτερή της αγορά. Eκτός εταιρείας - από του χρόνου - θα είναι ο Nicky Hayden, έστω κι αν ο Αμερικανός σήμερα δοκιμάζει μια Panigale στο Mugello, ενώ ο Gobmeier συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να τον πείσει να συνεχίσει με την ομάδα των κόκκινων στα SBK.

 

Επόμενο άρθρο »

Ζημιά στους συνδέσμους ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

UK: Τερματισμός και βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα