• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Άσχημο Σ/Κ
Πολλά μπράβο στους κριτές της πίστας!
Νέα 03/09/2013 - 11:38

Απογοητευμένος ο Cal Crutchlow με το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα, μιας και ο Βρετανός άσος δεν κατάφερε να χαροποιήσει τους συμπατριώτες του στις εξέδρες. Ο Cal - ο οποίος είχε περάσει στο νοσοκομείο τα Σάββατα των δυο προηγούμενων γύρων στο Silverstone - είχε δυο άσχημες πτώσεις και το περασμένο Σάββατο.

 

Παρά ταύτα ο Crutchlow κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά του grid, ωστόσο η έλλειψη καλής φυσικής κατάστασης και ειδικά το χτυπημένο δεξί του χέρι, αλλά και το χάσιμο χρόνου ώστε να ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την Μ1 του, έκαναν τα πράγματα δύσκολα για τον Βρετανό.

 

"Αυτό που μας έφταιξε ήταν η πτώση μου το Σάββατο και η αναποφασιστικότητα για ποιο ντεπόζιτο θα χρησιμοποιήσουμε", αποκάλυψε ο Crutchlow. "Στο τέλος όμως δεν απέδωσα και δεν ψάχνω δικαιολογίες. Είχα ένα άσχημο Σ/Κ, έπεσα και το χέρι μου είναι χάλια, διπλάσιο σε μέγεθος απ' ότι πρέπει να είναι. Θα δούμε μήπως κάνουμε εγχείριση γιατί έχει μαζέψει πολύ υγρό".

 

"Στον αγώνα δεν μπορούσα να φρενάρω όπως ήθελα, απλά πήγαινα χωρίς set-up και ήμουν χαρούμενος μόνο και μόνο που τερμάτισα, κάτι που δεν μου ταιριάζει. Ξέρω ότι μπορώ να είμαι γρήγορος εδώ, αλλά δεν το κατάφερα αυτό το Σ/Κ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους μηχανικούς μου διότι τους παίδεψα πολύ αυτές τις ημέρες. Μου ετοίμασαν μοτοσυκλέτες πολύ γρήγορα, προσπάθησα πολύ, έβαλα τα δυνατά μου και ο συνολικός μου χρόνος ήταν καλύτερος απ' όταν τερμάτισα έκτος πέρυσι", πρόσθεσε.

 

"Σίγουρα όμως είμαι τσαντισμένος. Έπρεπε να τα πάω πολύ καλύτερα. Τερματίσαμε έβδομοι γιατί έπεσα το Σάββατο και χάσαμε πολύτιμο χρόνο". Αν και επικριτικός για την απόδοσή του, ο Cal Crutchlow έπλεξε το εγκώμιο των κριτών της πίστας, καθώς ένας από αυτούς παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα και μπόρεσε να ενημερώσει έγκαιρα τους υπόλοιπους για την πτώση του Marquez.

 

"Πολλοί κριτές σε όλες τις πίστες του κόσμου μπορούν να μάθουν από αυτό το παράδειγμα, διότι ο ένας παρακολουθούσε την πίστα και οι υπόλοιποι πήγαν να μαζέψουν τη μοτοσυκλέτα. Έκαναν τέλεια δουλειά. Αν δεν ήταν αυτοί μπορεί να με χτυπούσε! Αυτό αποδεικνύει πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα, αλλά πρώτο μου μέλημα ήταν να δω αν ο Marc ήταν εντάξει, γιατί κρατούσε τον ώμο του".

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Προβλήματα πρόσφυσης

« Προηγούμενο άρθρο

UK: Φωτογραφικό 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα