• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν το φανταζόμουν!
Λάθη περιόρισαν τον Pedrosa στην 5η θέση
Νέα 31/08/2013 - 20:57

Ο τρομερός rookie του HRC πήρε μια μεγάλη ψυχολογική νίκη επί του αντιπάλου του στη μάχη για το φετινό Τίτλο, Jorge Lorenzo, με τους δυο τους να προσφέρουν έντονες συγκινήσεις στο δεύτερο σκέλος των σημερινών κατατακτηρίων.

 

Ο 20χρονος Marc Marquez αρνήθηκε να παραδώσει τα όπλα στον εξαιρετικό Παγκόσμιο Πρωταθλητή και πήρε ακόμα μια pole position φέτος, διαλύοντας για 1.329δ το ρεκόρ του Casey Stoner!

 

Το 2:00.691δ έδωσε το πάνω χέρι στον Marquez, στη συναρπαστική του μάχη με τον Lorenzo, με τον μικρό να ξεκινά για ένατη φορά φέτος από την πρώτη σειρά ! "Είμαι πολύ χαρούμενος με την pole position και αυτή έχει μεγαλύτερη αξία, γιατί κάναμε ένα νέο ρεκόρ!", τόνισε ο Marquez.

 

"Οι χρόνοι ήταν πολύ γρήγοροι, καταφέραμε έναν εκπληκτικό γύρο και ο Jorge είχε θέσει ψηλά τον πήχη για εμάς. Κάναμε έναν καλύτερο γύρο απ' ότι περίμενα: δεν φανταζόμουν ότι θα οδηγούσα τόσο γρήγορα! Ο αγώνας θα είναι δύσκολος αύριο και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, διότι θεωρώ ότι ο Jorge είναι ο δυνατότερός μας αντίπαλος εδώ. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά και να μείνουμε κοντά του", πρόσθεσε ο Marquez.

 

Από την πλευρά του, ο Dani Pedrosa - ο οποίος δυσκολεύτηκε αρκετά το πρωί - κατάφερε να βρει το ρυθμό του και να ολοκληρώσει στη δεύτερη θέση στα τέταρτα ελεύθερα. Ωστόσο μερικά λάθη στις κατατακτήριες, τον περιόρισαν στην πέμπτη θέση αύριο. "Βελτιώσαμε το ρυθμό μας σήμερα και βγάλαμε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα. Στις κατατακτήριες όμως, τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Έκανα μερικά λάθη και δεν κατάφερα  να πάρω μια καλύτερη θέση. Αυτό που θα έχει σημασία αύριο, θα είναι να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε καλή εκκίνηση και έναν δυνατό αγώνα!", σχολίασε ο Pedrosa.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Τα έδωσα όλα!

« Προηγούμενο άρθρο

UK Moto2: 2η σερί pole για Nakagami!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα