• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Capirossi στοχεύει σε νίκη στο Motegi!
Ο Ιταλός βετεράνος των MotoGP (3 φορές νικητής στο Motegi), θέλει να ανταμείψει την Suzuki με την πρώτη της νίκη…
Νέα 22/04/2009 - 17:02
Ο εργοστασιακός Loris Capirossi της Rizla Suzuki, μετά την άδοξη έναρξη της 20ης αγωνιστικής του σεζόν στα MotoGP με την πτώση του στον 1ο αγώνα του Κατάρ, στοχεύει σε νίκη στο Motegi της Ιαπωνίας, ως αποζημίωση στην ομάδα του.

Έχοντας πάρει τρεις συνεχόμενες νίκες (2005, ’06, ’07), στην συγκεκριμένη πίστα στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, η αυτοπεποίθηση του Capirossi για τον 2ο αγώνα της χρονιάς είναι μεγάλη. Ιδιαίτερα αποφασισμένος για ένα καλό αποτέλεσμα, δηλώνει:

“Μετά από ότι έγινε στο Κατάρ, τώρα πάμε σε μια πίστα την οποία γνωρίζω καλά και έχω περάσει πολλές καλές στιγμές σε αυτή. Ήμουν πολύ απογοητευμένος στο Losail, όμως πλέον αυτός ο αγώνας τελείωσε και είχαμε χρόνο να δούμε τι ακριβώς συνέβη και γιατί”.

“Ελπίζω να μπορέσω να έχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Ιαπωνία για τους ανθρώπους της Suzuki που έκαναν τόσο σκληρή δουλειά στην διάρκεια του χειμώνα και μας έδωσαν μια άκρως ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Έχω ξανακερδίσει σε αυτή την πίστα και θέλω να το ξανακάνω, έτσι θα φροντίσω να κάνουμε τα πάντα σωστά για τη μέρα του αγώνα, ώστε να μας δοθεί η καλύτερη πιθανή ευκαιρία στο να το πετύχουμε”.

Επόμενο άρθρο »

Aπό το 1ο στο 700ο GP

« Προηγούμενο άρθρο

700αρίζει η μεγάλη κατηγορία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA