• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Πρόκληση το Brno για τη Ducati
Hayden: Μια απ' τις καλύτερες πίστες του Πρωταθλήματος!
Νέα 21/08/2013 - 14:20

Με τον πρώτο - από τους τρεις συνεχόμενους γύρους - να έχει ολοκληρωθεί με θριαμβευτή τον Marquez στην Indianapolis, οι αναβάτες της εργοστασιακής Ducati βρίσκονται στην Τσεχία για τον εντέκατο γύρο Πρωταθλήματος.

 

Στην πίστα του Brno, κάθε ένας από τους αναβάτες της ιταλίδας έχει από ένα βάθρο στη μεγάλη κατηγορία, με τον Andrea Dovizioso να έχει τερματίσει δεύτερος το 2011 και τον ομοσταυλό του τρίτος το 2007.

 

"Το Brno είναι μια ωραία και γεμάτη προκλήσεις πίστα!", τόνισε ο Ιταλός αναβάτης, ο οποίος έχει τερματίσει δεύτερος τρεις φορές στην Τσεχία, στα 125 και 250cc. "Είναι διαφορετική από την Indianapolis και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα πάει η Ducati μου εκεί. Μ' αρέσει η δομή της (με τα σκαμπανεβάσματα) και παρόλο που έχω πάρει μερικά βάθρα εκεί, δεν είναι από τις αγαπημένες μου!"

 

Αντιθέτως η τσέχικη πίστα αρέσει πολύ στον Αμερικανό Nicky Hayden, ο οποίος πέρυσι δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Φέτος, θα είναι η τελευταία του χρονιά με τα χρώματα της Ducati και ευελπιστεί σε ένα καλό αποτέλεσμα.

 

"Είναι μια από τις καλύτερες πίστες του Πρωταθλήματος!", σχολίασε ο Hayden. "Είναι ανοιχτή και γρήγορη και μου αρέσει πολύ! Ερχόμαστε κατευθείαν από την Indy, αλλά δεν είναι κρυφό ότι μου αρέσουν οι συνεχόμενοι αγώνες. Περιμένω ένα Σ/Κ γεμάτο προκλήσεις, αλλά όπως πάντα κοιτάμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".

 

Επόμενο άρθρο »

Παρελθόν ο Pesek από την IodaRacing!

« Προηγούμενο άρθρο

Ομάδα "Kenny Roberts"!

Χορηγοί