• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ένα τέλειο Σ/Κ για τον Marquez
Στο τέλος ξέφυγα και άρχισα να το διασκεδάζω
Νέα 19/08/2013 - 00:36

Ο αναβάτης της Honda, Marc Marquez έκανε ένα τέλειο Σ/Κ στην Ινδιανάπολη της Αμερικής, επιστεγάζοντας την καθολική του υπεροχή με μια εύκολη σχετικά νίκη στο σημερινό αγώνα.

 

Ο Ισπανός του HRC ήταν πρώτος σε όλες τις επίσημες διαδικασίες του δέκατου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, διέλυσε το ρεκόρ πίστας χτες παίρνοντας την pole position, ενώ στον σημερινό αγώνα έκανε νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου, χάρη στο 1:39.044!

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα ακόμα 25 βαθμούς!", δήλωσε με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο ο 20χρονος rookie. "Γνωρίζαμε πριν έρθουμε εδώ ότι θα είχαμε αυτή την ευκαιρία και το εκμεταλλευτήκαμε. Ένιωθα καλά όλο στο Σ/Κ και πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο της καριέρας μου στη μεγάλη κατηγορία! Στον αγώνα αποφάσισα να ακολουθήσω τον Dani και τον Jorge, διαφυλάσσοντας παράλληλα και τα ελαστικά μου".

 

"Όταν ένιωσα καλά και είχα λιγότερο καύσιμο, δοκίμασα να επιτεθώ. Στο τέλος κατάφερα να ξεφύγω και το διασκέδασα γλιστρώντας με τη μοτοσυκλέτα και απολαμβάνοντας την οδήγηση. Πλέον επιστρέφουμε στην Ευρώπη, όπου θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό!".

 

Να σημειώσουμε ότι ο Marquez έγινε ο μοναδικός αναβάτης MotoGP που καταφέρνει να κερδίσει στους τρεις αμερικάνικους γύρους μέσα σε μια σεζόν - άλλο ένα ρεκόρ που σπάει ο μικρός - ενώ είναι ο τρίτος αναβάτης στην ιστορία του θεσμού με τρεις νίκες μέσα στην ίδια χώρα. Το 2010 ο Lorenzo είχε κερδίσει σε Jerez-Catalunya και Valencia, ενώ την επόμενη χρονιά ο Pedrosa κέρδισε σε Catalunya-Aragon και Valencia. Τέλος έγινε ο πρώτος αναβάτης - μετά τον Kenny Roberts το 1978 - που ως rookie κερδίζει τρεις συνεχόμενους αγώνες!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Τα έδωσα όλα..!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Καθάρισε εύκολα ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα