• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ermax
35 χρόνια στο χώρο της μοτοσυκλέτας
Νέα Αγοράς 30/07/2013 - 22:02

Η εταιρεία ermax δημιουργήθηκε στην Μασσαλία το 1978 και σήμερα κλείνει 35 χρόνια στον χώρο της μοτοσυκλέτας. Ο ιδρυτής της ξεκίνησε να φτιάχνει τα πρώτα κομμάτια σε έναν χώρο 50 τ.μ και σήμερα διαθέτει ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο 6.000 τ.μ. και την πληρέστερη γκάμα (after market) ζελατινών fairing για μοτοσυκλέτες και σκούτερ.

 

Η ermax έχει 3.500 συνεργάτες στην Γαλλία και εξάγει τα προϊόντα της για μοτοσυκλέτες και σκούτερ όπως ζελατίνες, φτερά, καρίνες, βάσεις πινακίδας σε 40 χώρες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Η τεχνολογική υπεροχή και η ποιότητα κατασκευής της ermax την έχει φέρει στην πρώτη θέση επιλογής των αγωνιστικών ομάδων MotoGP, Moto2, SBK & WORLD ENDURANCE. Στην Ελλάδα η ermax είναι η πρώτη επιλογή της πλειοψηφίας αγωνιζομένων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

 

Η γκάμα της ermax εκτός από πλήρη σειρά για sport, touring & adventure μοτοσυκλέτες περιλαμβάνει και την πληρέστερη σειρά ζελατινών για σκούτερ.

 

Για την Ελληνική αγορά αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η Georgopoulos Racing  (http://www.akisgeorgopoulos.gr/) Λ. Βουλιαγμένης 41-43 Νέος Κόσμος-Αθήνα Τηλ. 210 9242427

 

Επόμενο άρθρο »

Σκούτερ-Παπί: σημειώσατε 1!

« Προηγούμενο άρθρο

Φίλτρα λαδιού ISON

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA