• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανανέωσε με την Kawasaki ο Sykes
Μαζί και το 2014, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά!
Νέα 26/07/2013 - 16:26

Υπήρχε πραγματικά οποιοσδήποτε, που να αμφέβαλλε για το αν ο Tom Sykes θα συνέχιζε στην ομάδα της Kawasaki; Φανταζόμαστε πως όχι! Η επίσημη ανακοίνωση από την Kawasaki κάνει γνωστό ότι ο Sykes θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά με την KRT, κάτι που σημαίνει ότι ο Βρετανός θα συνεχίσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με τον γιαπωνέζο κατασκευαστή!

 

"Ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή τις προθέσεις μου στην Kawasaki, στα μέλη της ομάδας και στους χορηγούς", τόνισε φανερά ικανοποιημένος ο Tom. "Είμαι ίσως στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και το φυσικό είναι να συνεχίσω στα SBK για ένα ακόμη χρόνο. Είναι ένα υπέροχο Πρωτάθλημα και το μόνο που θέλεις είναι να έχεις ό,τι χρειάζεται για να μάχεσαι για την πρώτη θέση κάθε Σ/Κ. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίζουμε και έχουμε ήδη δύο διπλές νίκες. Νιώθω υπέροχα ως αναβάτης της Kawasaki, οπότε γιατί να το αλλάξω; Χαίρομαι πολύ που θα μείνω στην ομάδα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου. Η απόφαση ήρθε πολύ νωρίς στη σεζόν και αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο", πρόσθεσε ο Sykes, ο οποίος έχει χαρίσει στην ομάδα του 17 pole positions, 24 βάθρα και 10 νίκες, ενώ πέρυσι έχασε τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για μόλις μισό βαθμό, από τον Max Biaggi! Μάλιστα, μέχρι τον αγώνα στην Ρωσία, ο Βρετανός ήταν και ο πρώτος αναβάτης με Kawasaki - εδώ και είκοσι χρόνια - που προηγούνταν στη βαθμολογία!

 

Ο Διευθυντής του Αγωνιστικού Σχεδιασμού της KHI (Kawasaki Heavy Industries), Ichiro Yoda, υπογράμμισε από την πλευρά του: "Νιώθω ότι ο Tom θα γίνει ο «κύριος Kawasaki» γιατί μετά την τεράστια επιτυχία που είχαμε με τον Αμερικανό αναβάτη, Scott Russell, ( σ.σ. Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 1993 με τους Ιάπωνες) δυσκολευτήκαμε να βρούμε τον επόμενο «κ. Kawasaki». Τώρα όλα δείχνουν ότι ο Tom μπορεί να γίνει αυτός. Παράλληλα, θέλουμε να τον πιέσουμε, ώστε να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο απ' ότι μέχρι τώρα, στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά τη διπλή του νίκη στην Imola νιώθουμε ότι συνειδητοποίησε τις πραγματικές του δυνατότητες και τώρα όλα δείχνουν ότι μπορεί να εξελιχθεί ακόμη πιο γρήγορα".

 

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Sykes είναι το πρώτο που ανανεώνεται στο Πρωτάθλημα των SBK, ενώ ενδεχομένως ο Βρετανός να έχει νέο ομόσταυλο του χρόνου, με τα ονόματα των Marco Melandri και Nicky Hayden να ακούγονται έντονα.

 

Επόμενο άρθρο »

To motograndprix.gr στην 1η θέση (updated)

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει στην Indy ο Spies!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα