• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Σημείο αναφοράς ο Marquez!
Απογοητευμένος ο Nicky Hayden
Νέα 20/07/2013 - 11:54

Ξεκίνημα με το δεξί για τον εργοστασιακό αναβάτη της Ducati, Andrea Dovizioso, ο οποίος         την πρώτη ημέρα στη Laguna Seca, "έγραψε" τον τρίτο καλύτερο χρόνο πάνω στη Desmosedici του με το νέο πλαίσιο!

 

"Είναι πάντα ωραίο να βλέπεις το όνομά σου στις πρώτες θέσεις!", σχολίασε ευδιάθετος ο Ιταλός, ο οποίος χρησιμοποίησε αποκλειστικά το νέο πλαίσιο της πειραματικής Ducati και κατάφερε να σημειώσει 1:22.284, λίγο πάνω από δυο δέκατα από το χρόνο του Marc Marquez. "Κάναμε καλό χρόνο και είχα τον Marquez ως σημείο αναφοράς. Έχω την αίσθηση ότι εδώ είμαστε πιο κοντά στην κορυφή, σε σχέση με άλλες πίστες, με τη μοτοσυκλέτα μας να δουλεύει καλά, αν και η Laguna είναι μια κάπως ασυνήθιστη πίστα. Ο ρυθμός μας δεν είναι κακός, αλλά το ίδιο συμβαίνει με τους περισσότερους εδώ. Είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις, αλλά είμαι χαρούμενος με το ξεκίνημά μας. Οδήγησα με το νέο πλαίσιο και η διαφορά είναι πολύ μικρή, αν και δεν μπορώ να είμαι ακριβής, διότι δεν έκανα τη σύγκριση. Δεν νομίζω ότι έχει κάποιο μειονέκτημα και θα συνεχίσουμε μ' αυτό".

 

Συνοφρυωμένος και σκυθρωπός ο Nicky Hayden, στην τελευταία του χρονιά με την Ducati στο MotoGP, δεν τα πήγε καλά την πρώτη ημέρα. Μέσα στην πατρίδα του, ο Αμερικανός ήταν ένατος με διαφορά από την κορυφή στα εφτά δέκατα.

 

"Μακάρι να τα πήγαινα πιο καλά...", παραδέχτηκε και συνέχισε: "Πιέζω πολύ το μπροστινό, ειδικά στα σαμαράκια. Πονάω στην επιτάχυνση και δεν μπορώ να "τελειώσω" καλά τις στροφές. Η διαφορά μας από την κορυφή δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά η θέση μας δεν είναι καλή. Πρέπει να βελτιώσω το ρυθμό μου. Η πίστα είναι μικρή και οι χρόνοι κοντά, έτσι τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο Dovi τα πάει καλά με το νέο πλαίσιο. Αν είναι καλύτερο στην οδήγηση, αυτό είναι πολύ σημαντικό γι' αυτήν την πίστα με τις επίπεδες στροφές. Αν αύριο καταφέρουμε να βελτιωθούμε στις στροφές, θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Μόσχα: ΚΑΤ2

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έχω εμπιστοσύνη στη M1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα