• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Στην Ρωσία για την εδραίωση!
Σε μια πίστα όπου έγραψε ιστορία πέρυσι!
Νέα 17/07/2013 - 18:22

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK συνεχίζεται αυτό το Σ/Κ στην πίστα της Μόσχας, εκεί όπου ο νέος πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Tom Sykes, θέλει να εδραιώσει την πρώτη του θέση με σύμμαχο τον περσινό γύρο, όταν και είχε κερδίσει στον ένα αγώνα.

 

Ο Sykes ήταν καταιγιστικός στον περασμένο γύρο της Imola, κατακτώντας μια σπουδαία διπλή νίκη τόσο για ψυχολογικούς λόγους, όσο και πρακτικούς, μιας και κατάφερε να εκθρονίσει τον Γάλλο Guintoli και να βρεθεί αυτός μόνος πρώτος, όντας ο πρώτος αναβάτης της Kawasaki που φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εδώ και σχεδόν 20 χρόνια!

 

Η μάχη με τον Guintoli αναμένεται σκληρή, με τους δυο τους να τους χωρίζουν μόλις έξι βαθμοί, έχοντας ξεφύγει από τον τρίτο Eugene Lavertyγια 45 και 39 βαθμούς αντίστοιχα. Ο γύρος της Ρωσίας εισήχθη για πρώτη φορά στο ημερολόγιο αγώνων πέρυσι και ο Sykes είναι βέβαιος ότι η πίστα της Μόσχας ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα του.

 

"Πέρυσι η πίστα εδώ ήταν άγνωστη για όλους και πιστεύω ότι είμαι αρκετά καλός στο να μαθαίνω γρήγορα νέες πίστες", τόνισε ο Βρετανός αναβάτης. "Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην Kawasaki και στους μηχανικούς μου και ήξερα πέρυσι ότι είχαμε ένα καλό σύνολο. Κι έτσι κερδίσαμε στον ένα αγώνα! Φέτος, όπως κι εγώ, έτσι και όλοι μου αντίπαλοι γνωρίζουν καλύτερα την πίστα κι έτσι τα πράγματα φέτος θα είναι πιο δύσκολα. Πέρυσι γράψαμε ιστορία, ως νικητές του πρώτου αγώνα που έγινε ποτέ εκεί, κάτι που μας ευχαριστεί τώρα που επιστρέφουμε. Σε γενικές γραμμές είναι μια μικρή πίστα, δύσκολη και τεχνική αλλά και με περιθώρια για να έχουμε έναν καλό αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Τραυματίστηκε ο Guintoli!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα