• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έβδομη και ένατη θέση για τις Ducati
Gobmeier: Δουλεύουμε σε νέες λύσεις
Νέα 14/07/2013 - 21:52

Ο Andrea Dovisioso, ξεκινώντας από την ένατη θέση του grid, ήξερε ότι ο αγώνας σήμερα μόνο εύκολος δεν θα ήταν, ωστόσο κατάφερε να πλασαριστεί στην έβδομη θέση και να μείνει εκεί μέχρι το τέλος.

 

"Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή ημέρα. Όλο το Σ/Κ είχαμε δυσκολίες και ήταν πολύ καλό το ότι ήμασταν στο χαμηλό 1:23δ για όλο το διάστημα του αγώνα", ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός των κόκκινων. "Προφανώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τα 30δ διαφοράς, απλά είναι ακόμα μια επιβεβαίωση της απόστασης που μας χωρίζει. Δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο σήμερα. Δουλεύουμε σκληρά, αλλά η μοτοσυκλέτα είναι παρόμοια με αυτή που είχαμε στην αρχή του Πρωταθλήματος. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Αυτή είναι η πραγματικότητα για την ώρα. Σε όλους τους οπαδούς της Ducati, τους λέω να κάνουν υπομονή. Δουλεύουμε σκληρά για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή, όσο το να αλλάξεις για παράδειγμα το στήσιμο".

 

Ο Αμερικανός ομόσταυλός του, Nicky Hayden, είχε μια άτυχη στιγμή το πρωί στο ζέσταμα, όταν έπεσε αφού έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του. Ο Nicky αναγκαστικά αγωνίστηκε με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του, με την οποία όμως δεν είχε τα ίδια επίπεδα πρόσφυσης. Στο τέλος κατέληξε στην ένατη θέση.

 

"Σίγουρα δεν κάναμε τον αγώνα που θέλαμε", παραδέχτηκε με ειλικρινεία ο Αμερικανός. "Το πρωί τα πήγαινα καλά, μέχρι την πτώση. Αν και μικρή, εν τούτοις το πλαίσιο καταστράφηκε και αγωνιστήκαμε με την άλλη GP13 στον αγώνα. Δεν είχα την ίδια αίσθηση με τη δεύτερη όμως, ειδικά όσον αφορά στην πρόσφυση. Στην αρχή, κάθε φορά που πίεζα το πίσω μέρος με δυσκόλευε. Έκανα ένα μεγάλο και μοναχικό αγώνα. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε, γιατί όλο το Σ/Κ είχαμε πολύ καλύτερο ρυθμό, ειδικά με τα χρησιμοποιημένα ελαστικά. Κρίμα για τους μηχανικούς μου, τα έδωσαν όλα και τους αξίζει καλύτερο απ' αυτό".

 

Η διαφορά των Ducati από την κορυφή, ειδικά σε μια τόσο μικρή πίστα, ήταν πολύ μεγάλη, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γενικό Διευθυντή του Ducati Corse, Bernhard Gobmeier. "Ήταν ακόμα ένα Σ/Κ που θέλουμε γρήγορα να ξεχάσουμε", παραδέχτηκε ο Γερμανός. "Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και δουλεύουμε σε νέες λύσεις. Ωστόσο χρειαζόμαστε χρόνο να τις δοκιμάσουμε, προτού τις φέρουμε στην πίστα".

 

Επόμενο άρθρο »

Διαβάστε πως αποκάλεσε τον Marquez ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Άρχισα να ζαλίζομαι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα