• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πτώσεις για τις Ducati την 1η ημέρα
Καρέ πτώσεων για τους κόκκινους!
Νέα 12/07/2013 - 23:04

Ξεκίνημα με το... αριστερό για τις Ducati στον όγδοο γύρο Πρωταθλήματος MotoGP στο Sachsenring της Γερμανίας, εκεί όπου και οι τέσσερεις αναβάτες των κόκκινων έπεσαν!

 

Πρώτος ο Dovi, ο οποίος κατέστρεψε το ένα και μοναδικό νέο πλαίσιο που είχε στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο Σ/Κ, χάνοντας τον έλεγχο του μπροστινού στην 11η στροφή. Ο Ιταλός της Ducati δεν είχε τίποτα το σοβαρό, αλλά θα συνεχίσει στις αυριανές διαδικασίες με τη στάνταρ Desmosedici. "Θέλαμε να κάνουμε μερικές δοκιμές με το νέο πλαίσιο, αλλά δυστυχώς καταστράφηκε στην πτώση μου και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Ως εκ τούτου γυρίζουμε στο πλαίσιο που χρησιμοποιώ όλη τη σεζόν", τόνισε ο Dovizioso.

 

Επόμενος - στην ίδια ακριβώς στροφή - ο Andrea Iannone, ο οποίος έκοψε στα δυο τη μοτοσυκλέτα του, στην οποία (για πρώτη φορά κι αυτός φέτος) χρησιμοποιούσε το πειραματικό πλαίσιο των κόκκινων, μια έκδοση ωστόσο λίγο πιο παλιά από την αντίστοιχη που είχε στη διάθεσή του ο Dovi. "Το πρωί ήταν δύσκολα τα πράγματα, καθώς έπεσα χωρίς να το περιμένω καθόλου!", σχολίασε. "Δεν είναι εύκολη πίστα για τα ελαστικά, διότι έχουμε πολλές συνεχόμενες αριστερές και μετά μια πολύ γρήγορη δεξιά, με τη δεξιά πλευρά του ελαστικού να είναι κρύα".

 

Σειρά πήρε ο Nicky Hayden, ο οποίος έσωσε δυο πτώσεις προτού τελικά υποστεί κι αυτός την ίδια μοίρα με τους συναθλητές του. "Είχα μερικές δύσκολες στιγμές, όταν έχασα προσωρινά τον έλεγχο του πίσω μέρους, ωστόσο έπεσα τελικά στην στροφή 3, όταν χωρίς προειδοποίηση δίπλωσε το μπροστινό μου", παραδέχτηκε ο Αμερικανός.

 

Τέλος, είχαμε τον δοκιμαστή της ομάδας, Michele Pirro, ο οποίος αντικαθιστά για τελευταία φορά τον Spies πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, να πέφτει στο τέλος της διαδικασίας. "Εφτά λεπτά πριν το τέλος φόρεσα νέα ελαστικά", εξήγησε. "Επέστρεψα στην πίστα αλλά λίγο μετά έπεσα στη δεύτερη αριστερή στον πρώτο μου γύρο. Είμαι πραγματικά δυσαρεστημένος, διότι δεν είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τη νέα γόμα".

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Ducati Athens!

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Τρομερό συναίσθημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα