• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Sachsenring: ΕΔ2
Ξεχωρίζουν Rins και Salom, 15ος ο Σίσσης
Νέα 12/07/2013 - 15:33

Η θερμοκρασία ανέβηκε το μεσημέρι στην πίστα της Γερμανίας και οι χρόνοι κατέβηκαν, καθώς αρκετοί ήταν οι αναβάτες που κατάφεραν να βελτιωθούν σε σχέση με το πρωί. Ένας από αυτούς ο εκπληκτικός Alex Rins, ο οποίος έκανε χρόνο σχεδόν ένα δευτερόλεπτο κάτω από το περσινό ρεκόρ πίστας του Vinales!

 

Ο Alex Rins σταμάτησε το χρονόμετρο στο εξαιρετικό 1:27.208δ και ήταν ο μόνος - μαζί με τον Luis Salom - που έσπασαν το φράγμα του 1:28! Η μάχη και στο γύρο της Γερμανίας θα δοθεί ανάμεσα σ' αυτούς του δυο και τον Maverick Vinales, ο οποίος έμεινε πίσω στις ΕΔ2 - στην πέμπτη θέση - με διαφορά πάνω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Τρίτος ήταν ο Efren Vazquez, αλλά με διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή - με τον Isaac Vinales να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην τέταρτη θέση. Ο Jonas Folger κυμαίνεται σε μέτρια - για τις δυνατότητές του - επίπεδα και ήταν 6ος το μεσημέρι, στα δεύτερα ελεύθερα, με τον Marquez να τον ακολουθεί με διαφορά στα 72 χιλιοστά. Πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα για Baldassarri, με τους Miller και Oliveira να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Ο Θανάσης Σίσσης δεν κατάφερε να κατεβάσει παρά ελάχιστα τον πρωινό του χρόνο και ως εκ τούτου έπεσε μερικές θέσεις στην κατάταξη, ολοκληρώνοντας στα δεύτερα ελεύθερα στη 15η θέση. Ο 18χρονος άσος σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:28.861δ. Οι πολλές πτώσεις συνεχίζονται και στην πίστα της Γερμανίας, με τους Finsterbusch, Kornfeil, Ferrari και Fenati να πέφτουν και τον τελευταίο μάλιστα να μην συνεχίζει λόγω του ότι έσπασε την αλυσίδα του!

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo μάλλον εκτός Αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Sachsenring: Στην κορυφή ο Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα