• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Στόχος η τέταρτη σερί νίκη!
Να διατηρήσω το momentum και να παλέψω για τη νίκη!
Νέα 09/07/2013 - 16:23

Ο Dani Pedrosa θα φτάσει στο Sachsenring με την ελπίδα ότι θα μπορεί να διατηρήσει την κυριαρχία του στη Γερμανία, την ώρα που προσπαθεί να εδραιώσει το προβάδισμά του στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda έχασε τη χρυσή ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo, όταν ο τελευταίος αγωνίστηκε στην Ολλανδία με εγχειρισμένο ώμο, μετά το σπάσιμο της αριστερής του κλείδας την πρώτη ημέρα των ελεύθερων στο Assen. Παρά ταύτα, το μόνο που κατάφερε ο Dani Pedrosa ήταν να μεγαλώσει το προβάδισμά του κατά μόλις δυο βαθμούς, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση, μια μπροστά από τον συμπατριώτη του της εργοστασιακής Yamaha.

 

Ο εργοστασιακός της Honda έχει τέσσερεις συνολικά νίκες στο Sachsenring, με τις τρεις από αυτές να λαμβάνουν χώρα τα τρία τελευταία χρόνια. "Αυτή την εβδομάδα οδεύουμε προς Γερμανία κι ελπίζω να έχουμε καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα κι ένα καλό Σ/Κ", τόνισε ο Dani, ο οποίος φτάνει στη Γερμανία έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό του. "Το Sachsenring είναι μια καλή πίστα για εμένα στο παρελθόν και μια πίστα στην οποία μ' αρέσει να αγωνίζομαι. Είναι μια μικρή πίστα, στην οποία μένεις πολύ στ' αριστερά - αν και η ταχύτερη στροφή είναι δεξιά - κι έτσι η απόδοση των ελαστικών θαέχει μεγάλη σημασία. Είναι σημαντικό να διατηρήσω το momentum και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να συνεχίσω να παλεύω για νίκες".

 

Οι επόμενοι δυο γύροι θα διεξαχθούν στις δυο πιο μικρές πίστες του ημερολογίου, με την Laguna Seca να είναι η μικρότερη και το Sachsenring ν' ακολουθεί.

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Στη Γερμανία με την GP13.1

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Athens: Φωτογραφικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα