• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νίκη-ανάσα θέλει ο Pedrosa στο Assen
Για να διατηρήσει το προβάδισμά του στη βαθμολογία
Νέα 25/06/2013 - 15:43

Στους δυο τελευταίους αγώνες ο Dani Pedrosa έχει νικηθεί από τον Jorge Lorenzo, με τον αναβάτη της Repsol Honda να βλέπει τη διαφορά του από τον συμπατριώτη του να μειώνεται στο βαθμολογικό πίνακα. Λίγες ώρες πριν τον επόμενο αγώνα στην Ολλανδία, ο Dani προηγείται με το ισχνή διαφορά των εφτά βαθμών.

 

Ο Pedrosa έχει εφτά βάθρα στην ολλανδική πίστα, συμπεριλαμβανομένης και μια νίκης το 2002 στα 125cc, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να ανέβει από τότε στο ψηλότερο σκαλί του ολλανδικού βάθρου. Παράλληλα, ο Dani Pedrosa προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα για πρώτη φορά εδώ και πέντε χρόνια και μια νίκη στην Ολλανδία θα ερχόταν την κατάλληλη στιγμή, με δεδομένο ότι δέχεται τη σκληρή πίεση του Jorge Lorenzo.

 

"Μετά από έναν καλό αγώνα στην Καταλονία και τους 20 βαθμούς που πήραμε εκεί, παραμένω στην κορυφή του Πρωταθλήματος και ανυπομονώ για το Assen. Εκεί κέρδισα τον πρώτο μου αγώνα κι έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την πίστα", σχολίασε ο Dani. "Ο καιρός μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα κι ελπίζω να έχουμε χρόνο στο στεγνό την Παρασκευή, ώστε να βρούμε ένα καλό στήσιμο (σ.σ. τα πρώτα ελεύθερα ξεκινάνε την Πέμπτη). Είναι μια καλή πίστα, αλλά είναι σημαντικό να έχουμε καλή αίσθηση με τα ελαστικά, διότι υπάρχουν αρκετές γρήγορες στροφές. Ελπίζω να διατηρήσουμε το momentum και να κάνουμε έναν καλό αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δυνατότερος από ποτέ!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Σημαντικό βήμα στο Assen

Χορηγοί