• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Μelandri χαμογελάει ξανά...
Ευχαριστημένος από τη δουλεία που γίνεται στη Hayate Racing δηλώνει ο Melandri...
Νέα 13/04/2009 - 15:07
Πέρσι, όταν έτρεχε με τα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας της Ducati ζούσε ένα μεγάλο δράμα καθώς -πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- τις περισσότερες φορές έμενε εκτός δεκάδας.

Φέτος που τα πράγματα φαινομενικά δεν είναι καλύτερα αφού αγωνίζεται για λογαριασμό μιας μικρής ιδιωτικής ομάδας που δεν έχει εργοστασιακή υποστήριξη, δείχνει να βρίσκεται τον εαυτό του. Ο Marco Melandri χαμογελάει και πάλι μετά απο καιρό και αυτό λέει πολλά.

Η Hayate Racing κάνει καλή δουλειά, το κλίμα στη νεοσύστατη ομάδα είναι καλό και ο νεαρός οδηγός παρουσιάζεται αναγεννημένος. Εντάξει, δεν μπορεί με τη μοτοσικλέτα (μια Kawasaki ΖΧ-RR) και την τεχνική υποστήριξη που έχει στη διάθεσή του να έχει μεγάλες απαιτήσεις, ωστόσο τα πρώτα δείγματα γραφής του δίνουν το δικαίωμα να ονειρεύεται καλά πλασαρίσματα και γιατί όχι κάποιες παρουσίες μέσα στη δεκάδα.  

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί μετά τις πρώτες δοκιμές ήμασταν πάνω από τρία δευτερόλεπτα πιο αργοί, στο διάστημα που μεσολάβησε όμως καταφέραμε να ψαλιδίσουμε την απόσταση. Χρειαζόμαστε ακόμα βελτίωση όμως δουλεύουμε πολύ καλά. Η ομάδα είναι γεμάτη κίνητρα και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Αισθάνομαι άνετα μαζί τους και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Είμαι χαρούμενος και αυτό τα λέει όλα», δήλωσε ο Ιταλός αναβάτης ο οποίος θα ξεκινήσει τον αγώνα του Qatar (απόψε στις 21:00GR, σε απευθείας μετάδοση από τον ΣΚΑΪ) από την 11η θέση του γκριντ.

 

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ QATAR: Επιτέλους άλλαξε το σκηνικό του καιρού

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ QATAR: Αύριο βράδυ 21:00!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA