• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Husqvarna-Husaberg και πάλι μαζί!
"Ενώνουμε αυτά που ανήκουν μαζί!"
Νέα Αγοράς 09/06/2013 - 12:47

Η Husaberg ήταν η πρώτη εταιρεία που καθιέρωσε την τετράχρονη τεχνολογία σε αγώνες Εnduro και Motocross, αφήνοντας αρχικά έκπληκτες όλες τις άλλες εταιρείες που όμως σύντομα διαπίστωσαν ότι, η πρόταση Husaberg μόνο πλεονεκτήματα είχε. Η Husaberg διατήρησε το βάρος της μοτοσυκλέτας πολύ κοντά σ΄αυτό της δίχρονης τεχνολογίας, προσφέροντας ταυτόχρονα όλα τα πλεονεκτήματα του 4χρονου κινητήρα για αγωνιστική χρήση στο χώμα.

 

Η Husqvarna – σουηδικής προέλευσης αρχικά – μετά την εξαγορά της από την Cagiva πέρασε από πολλά στάδια με κινητήρες Cagiva και αργότερα άλλους ιταλικής τεχνολογίας διαγράφοντας μια λαμπρή πορεία.

 

Σήμερα, οι δύο σουηδικές εταιρείες ενώνονται σε μία, διατηρώντας την προηγμένη τεχνολογία Husaberg και την 100χρονη παγκόσμια κληρονομιά του ονόματος Husqvarna.

 

Η τεχνολογία Husaberg δεν θα αλλάξει. Τα μοντέλα 2014, θα διατεθούν αρχικά με το όνομα Husaberg και αργότερα με το όνομα Husqvarna και θα ηγηθούν της νέας εποχής με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

 

Το έτος 2013 θα μείνει στην ιστορία της μοτοσυκλέτας, ως η χρονιά της αναγέννησης για τη

Husqvarna.

 

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ HUSQVARNA

 

Σε συνέχεια της εξαγοράς της Husqvarna από την Pierer Industries AG και μετά από προσεκτική ανάλυση και αξιολόγηση όλων των παραμέτρων, αποφασίσαμε να επανενώσουμε αυτό που ξεπήδησε από την ίδια ρίζα 25 χρόνια πριν. Με άλλα λόγια, η Husqvarna θα μπει σε μια νέα εποχή συνδυάζοντας τη δική της πλούσια κληρονομιά με την προηγμένη τεχνολογία της Husaberg.

 

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ HUSQVARNA ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

 

Η νέα γενιά μοντέλων Husqvarna είναι ήδη σε εξέλιξη: μία νέα σειρά, με νέο και αποκλειστικό σχεδιασμό και την τελευταία τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη σε Enduro, Motocross και μικρές μοτοσυκλέτες. Επίσης, θα υπάρξουν καινούργια, συναρπαστικά προϊόντα στην κατηγορία Supermoto στην οποία η Husqvarna είχε πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.

 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ HUSQVARNA OFFROAD ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

 

Η νέα σειρά θα παρουσιαστεί στο κοινό κατά τη Διεθνή Έκθεση EICMA στο Μιλάνο, στις αρχές Νοεμβρίου.

 

H HUSQVARNA Sportmotorcycle GMBH θα λειτουργήσει από τον Οκτώβριο 2013

 

Από τον Οκτώβριο 2013, η νέα εταιρεία “Husqvarna Sportmotorcyte GmbH" με έδρα το Mattighofen της Αυστρίας, θα είναι σε πλήρη λειτουργία για την παραγωγή και πώληση της νέας γκάμας μοντέλων στο δίκτυο αντιπροσώπων και dealers της Husqvarna. Η προμήθεια των ανταλλακτικών και η Εξυπηρέτηση των Πελατών, όσον αφορά όλα τα μοντέλα Husqvarna μέχρι και το 2013 είναι εξασφαλισμένη για τα επόμενα χρόνια και οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν στην τρέχουσα τοποθεσία στο Biandronno της Ιταλίας (VA-ltaly).

 

Επόμενο άρθρο »

MOTO GUZZI CALIFORNIA CUSTOM

« Προηγούμενο άρθρο

Satelis 500 με έκπτωση έως και 1.300€!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα