• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zero S 2013
Ευρωπαϊκή ηλεκτρονική μοτοσυκλέτα της χρονιάς!
Νέα Αγοράς 27/05/2013 - 11:43

Η Zero S ψηφίστηκε ως η καλύτερη ηλεκτρονική μοτοσυκλέτα του 2013, κατά τη διάρκεια της τρίτης ετήσιας "Clean Week 2020", που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Βέλγιο. Η τελευταία είναι μια έκθεση αφιερωμένη στις νέες τεχνολογίες στο χώρο της μηχανοκίνησης και του περιβάλλοντος, ενσωματώνοντας στην όλη προσπάθεια  διάφορα στοιχεία (αθλητικά, εκπαιδευτικά και τεχνολογικά), σε μια προσπάθεια που σχεδιάζουν να εκπονούν μέχρι το 2020!

 

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Zero S ψηφίζεται ως η καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς, ανάμεσα σε κατασκευαστές όπως οι: Brammo, Vectrix, E-Max, Dumco, Nimoto, Novox, Peugeot, Sym, Emco κ.α. Σε σύγκριση με το περσινό μοντέλο, η φετινή Zero S διαθέτει ένα μοτέρ με διπλάσια δύναμη, στους 54 ίππους. Η τελική φτάνει τα 153χαω, με την αυτονομία των μπαταριών της - οι οποίες σημειωτέον ότι φορτίζουν σε μία ώρα - να αρκεί για 220χλμ!

 

Στα συν του μοντέλου η κομψή του εμφάνιση, η βελτιωμένη αλληλεπίδραση με τον αναβάτη και η άριστη συνδεσιμότητα μέσω bluetooth. Τέλος, ο πίνακας οργάνων τόσο της S όσο και της DS είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος για να κάνει τη ζωή του αναβάτη ακόμα πιο εύκολη.

 

Επόμενο άρθρο »

Vectrix ES-3

« Προηγούμενο άρθρο

PIAGGIO X10

Χορηγοί