• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Είναι νευρικοί!
Οι εργοστασιακοί της Yamaha γίνονται νευρικοί!
Νέα 21/05/2013 - 10:08

Ο πρόσφατος αγώνας στο Le Mans αποτελεί πηγή για ποικίλα σχόλια, που αφορούν τόσο στο θρίαμβο της Honda, στο στραβοπάτημα των Yamaha - με εξαίρεση των σταθερότατο Crutchlow - αλλά και στη δυνατή παρουσία των Ducati, που οπωσδήποτε δίνει άλλη αίγλη στο φετινό Πρωτάθλημα. Όλα τα παραπάνω δεν ξέφυγαν από τον Carlo Pernat, τον γνωστό μάνατζερ ο οποίος και πάλι σχολίασε τα τεκταινόμενα!

 

"Ήταν ένα GP στο όνομα της Honda", ξεκίνησε να λέει ο Pernat στο "αδελφό" site, gpone.com. "Όλοι σκέφτονται και λένε ότι ο Pedrosa ανησυχεί για την άφιξη του rookie Marquez, αλλά στο τέλος είναι αυτός που σχεδόν πάντα κερδίζει. Από τότε που έφυγε ο Stoner και του έδειξαν εμπιστοσύνη, είναι άλλος άνθρωπος. Σίγουρα αποτελεί δυνατό διεκδικητή του Τίτλου. Θεαματικός ο Marquez, πρέπει να πούμε ότι είναι επιθετικός και παίρνει ρίσκα συναρπάζοντας τους φιλάθλους. Είναι το παρόν και το μέλλον του αθλήματος".

 

Όσο για τη γνώμη του σχετικά με την μπλε ομάδα; Yamaha απογοήτευσε πλήρως σε μια πολύ οικεία πίστα", δήλωσε. "Ο αγώνας ήταν καταστροφικός και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο Lorenzo κατηγόρησε το ελαστικό και ο Valentino τη θαμπή ζελατίνα, αλλά αυτός ήταν που έπεσε. Δεν έχουν αναβαθμίσεις και αν δεν φέρουν γρήγορα το νέο κιβώτιο, η διαφορά με τις Honda θα μεγαλώσει. Οι οδηγοί τους γίνονται νευρικοί!" Πάντως τα νέα είναι ευχάριστα από το στρατόπεδο των κόκκινων του Borgo Panigale: "Μια μεγάλη αχτίδα ελπίδας, αν και πέρυσι ο Valentino ήταν δεύτερος στο βρεγμένο. Ο Dovizioso δουλεύει πολύ καλά και η Ducati είναι πάντα αξιόπιστη στο βρεγμένο, θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα στο στεγνό στο Mugello. Οι δηλώσεις του Pirro, ο οποίος τόνισε ότι αυτή η μοτοσυκλέτα δεν του ταιριάζει είναι σημαντικές! Αυτό σημαίνει ότι η εργαστηριακή που συνήθως οδηγεί είναι διαφορετική και αυτό είναι θετικό".

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Το ξεχωριστό κράνος του Παπασταύρου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα