• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο De Puniet δοκιμάζει την Suzuki GP!
Αυτή την εβδομάδα στο Motegi
Νέα 20/05/2013 - 14:12

Η πτώση του Randy de Puniet στο χτεσινό αγώνα άφησε μια πικρή γεύση στον Γάλλο αναβάτη, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει μερικούς βαθμούς μέσα στην πατρίδα του, ωστόσο γρήγορα το συγκεκριμένο γεγονός θα αποτελέσει παρελθόν για τον αναβάτη της Power Electronics, ο οποίος και προετοιμάζεται για να δοκιμάσει τη νέα MotoGP μοτοσυκλέτα της Suzuki, αυτή την εβδομάδα στην Ιαπωνία!

 

"Ναι, φεύγουμε αύριο (σ.σ. σήμερα) για Ιαπωνία για να δοκιμάσουμε την Suzuki στο Motegi και αυτό είναι καλό διότι γρήγορα θα ξεχάσω το σημερινό αγώνα", σχολίασε ο De Puniet στο επίσημο site του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας και πάλι τις φήμες που τον θέλουν να είναι ο δοκιμαστής της ομάδας. "Θα είμαι γρήγορος από την αρχή. Αυτή είναι μια καλή εμπειρία για εμένα και θέλω να κάνω καλή δουλειά. Ελπίζω στο Mugello να κάνω έναν καλό αγώνα!"

 

Είναι η πρώτη φορά που επισήμως επιβεβαιώνεται ότι θα δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα της Suzuki, με τη συγκατάθεση φυσικά του Aspar Martinez. Ο Γιαπωνέζος κατασκευαστής θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη στο τεστ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 17 Ιουνίου, μετά τον αγώνα στην Καταλονία, εκεί όπου - παρουσία πολλών δημοσιογράφων - θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στις υπόλοιπες πρωτότυπες του Πρωταθλήματος. Στο τεστ του Ιουνίου ο Nobuatsu Aoki θα είναι ο ένας εκ των δυο δοκιμαστών, ενώ παραμένει άγνωστο αν ο De Puniet θα είναι ο δεύτερος. Μέχρι τότε θα έχει επιβεβαιωθεί και η φήμη ότι ο Brivio θα είναι ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, ο οποίος μάλλον έχει παραιτηθεί από την εταιρεία VR/46 του Rossi, για να αναλάβει τη νέα αυτή πρόκληση.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Hamilton εγκωμιάζει τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Φωτογραφικό 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα