• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η φθορά στοίχισε στον Dovi
"Λυπάμαι που δεν κατάφερα να ανέβω στο βάθρο"
Νέα 19/05/2013 - 20:24

Η βροχερή πίστα του Le Mans ήταν το πεδίο ενός ωραίου αγώνα, που κράτησε το ενδιαφέρον των θεατών τόσο από την τηλεόραση, όσο και των τυχερών που βρέθηκαν στην πίστα. Με το ξεκίνημα είχαμε τον Dovizioso να αρπάζει την πρώτη θέση και να οδηγεί την κούρσα, κάτι που ομολογουμένως είχαμε να δούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα: μια Ducati μπροστά να οδηγεί, και όπως τόνισε ο Ιταλός στις δηλώσεις του: "Είναι πάντα ωραίο να είσαι μπροστά απ' όλους!"

 

Ο Ιταλός πάνω στην Desmosedici οδήγησε για οκτώ γύρους, αποκρούοντας τις επιθέσεις του Dani Pedrosa, προτού τελικά του παραχωρήσει - όχι αμαχητί - οριστικά την πρώτη θέση. Προς το τέλος του αγώνα η πίστα στέγνωνε σταδιακά και ο Dovi έχανε πρόσφυση, μένοντας όμως ευχαριστημένος στο τέλος με την τέταρτη θέση και κυρίως με την απόδοσή του!

 

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος με την αίσθηση που έχω πάνω στη μοτοσυκλέτα και για όσο διάστημα τα ελαστικά ήταν σε καλή κατάσταση, μπορούσα να διαχειριστώ σωστά την κατάσταση. Ο Dani ήταν λίγο καλύτερος, αλλά κι εγώ είχα καλό ρυθμό. Είχαμε καλή πρόσφυση και σ' αυτό οφείλεται ο καλός αγώνας που κάναμε. Καθώς όμως η πίστα στέγνωνε, τα ελαστικά φθείρονταν πολύ. Δεν μπορούσα να διατηρήσω τον ίδιο ρυθμό στους τελευταίους έξι ή εφτά γύρους και δυστυχώς δεν κατάφερα να ανέβω στο βάθρο. Λυπάμαι γι' αυτό, αλλά σε γενικές γραμμές το Σ/Κ ήταν θετικό απ' όλες τις σκοπιές, ακόμα και στο στεγνό!"

 

Επόμενο άρθρο »

Γλυκόπικρη γεύση για Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Χάθηκε ένα βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα