• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez: ΕΔ1
Ο Salom 1ος, στην 8η θέση ο Σίσσης!
Νέα 03/05/2013 - 11:23

Ο καιρός είναι καλός - τουλάχιστον δεν βρέχει όπως στο τεστ -  στην Ανδαλουσία και αυτό βοήθησε τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας να πετύχουν καλούς χρόνους, προμηνύοντας δυνατές μάχες στη συνέχεια. Αυτό γίνεται φανερό και με μια γρήγορη ματιά στον πίνακα με τους χρόνους, όπου βλέπουμε τους πρώτους δέκα αναβάτες να έχουν διαφορά μέσα στο δευτερόλεπτο!

 

Οι οδηγοί είχαν 40 λεπτά στη διάθεσή τους για να πάρουν το βάπτισμα του πυρός για τον τρίτο γύρο Πρωταθλήματος, με τον Luis Salom να ξεχωρίζει και μ' ένα γρήγορο γύρο στο 1:48.443 φιγουράρει στην πρώτη θέση της κατάταξης. Στη δεύτερη θέση ο Γερμανός Jonas Folger, ο οποίος έμεινε περίπου τρία δέκατα πιο πίσω. Πολύ θετικά ξεκίνησε το Σ/Κ για τον Antonelli, τον αναβάτη του Gresini, ο οποίος είναι στην τρίτη θέση, ενώ λίγο πιο πίσω του ακολουθούν οι Niklas Ajo και Alex Rins. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος ισοβαθμεί με 41 βαθμούς στην πρωτη θέση με τον Luis Salom.

 

Ο Maverick Vinales είναι ένα βαθμό πίσω από τους δυο προαναφερθέντες, με τον Ισπανό να επιστρέφει στην πίστα όπου και τραυματίστηκε στις δοκιμές, παίρνοντας την έκτη θέση στα πρώτα ελεύθερα. Έβδομος είναι ο Khairuddin, ενώ ελπιδοφόρο είναι και το ξεκίνημα του Θανάση Σίσση, ο οποίος βρίσκεται στην 8η θέση. Ο Έλληνας οδηγός ξεκίνησε δυνατά σκαρφαλώνοντας στη δέκατη θέση της κατάταξης, ενώ στη συνέχεια μπήκε στα pits και άλλαξε μερικές ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του, που του επέτρεψαν να φτάσει μέχρι και την έκτη θέση, για να ολοκληρώσει στο τέλος όγδοος. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Efren Vazquez και Miguel Oliveira.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ1: Lorenzo-Pedrosa και κοντά ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Φόρος τιμής στον Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα