• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ QATAR: Τα πρώτα σχόλια
Οι απεσταλμένοι μας Δημήτρης Διατσίδης και Άλκης Συνιώρης μιλούν με τους οδηγούς του Παγκοσμίου
Νέα 09/04/2009 - 21:41

 Το site μας πιστό στις ανάγκες για βελίωση, με τη μόνη αποκλειστική για την Ελλάδα προσπάθεια να βρίσκεται όσο γίνεται περισσότερο κοντά και μέσα στα δρώμενα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, από σήμερα βρίσκεται στην Doha την πρωτεύουσα του Κατάρ για να μεταφέρει στους αναγμώστες μας από πρώτο χέρι το τι συμβαίνει στο μαγικό κόσμο του MotoGP.

 

Οι απεσταλμένοι μας Άλκης Συνιώρης και Δημήτρης Διατσίδης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με αρκετούς από τους οδηγούς, αλλά και με ανθρώπους των ομάδων της Yamaha και της Ducati, αφού μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο.


Αρχικά ο Valentino Rossi βρέθηκε με τον Δ.Δ. και του είπε ότι τώρα είναι που τέλειωσαν τα ψέματα και ξεκινά η πραγματική μάχη, αφού στα τεστ πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στον καθορισμό του αποτελέσματος. Είναι χαρούμενος γιατί η μοτοσυκλέτα και η ομάδα του βρίσκονται σε καλύτερο επίπεδο από ότι πέρυσι τέτοια εποχή στο ξεκίνημα της σεζόν. Μάλιστα το Κατάρ ήταν ο χειρότερος αγώνας για τον Rossi, αν εξαιρέσουμε την Ολλανδία που είχε πτώση.


Λίγο αργότερα μιλήσαμε με τον Casey Stoner που μας είπε ότι οι βελτιώσεις που έγιναν φέτος στη μοτοσυκλέτα του είναι σημαντικές και προς τη σωστή κατεύθυνση, γεγονός που τον κάνει να οδηγεί με μεγαλύτερη ευκολία.


Ο Nicky Hayden γνωρίστηκε και με τον Άλκη Συνιώρη και συζήτησε με τους ανταποκριτές μας το γεγονός ότι παρά το ότι είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει ακόμη να αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει ανταγωνιστικά τη δύσκολη φετινή του μοτοσυκλέτα.


Με τους Loris Capirossi, Marco Melandri ανταλλάξαμε απλά χαιρετισμούς, ενώ λίγο αργότερα στο φαγητό ο Valentino Rossi δίπλα στον Jeremy Berges και σχεδόν όλη την ομάδα της Yamaha, έδειχνε κεφάτος, πίνοντας μπύρα!


Αύριο θα έχουμε περισσότερα νέα μεταφέοντας και εικόνες από τη μάχη της πισίνας, που συνήθως γίνεται πριν τη μετάβαση στην πίστα το απόγευμα για τις ετοιμασίες των πρώτων Ελεύθερων Δοκιμών.

 

Επόμενο άρθρο »

Η Petronas νέος χορηγός της Fiat Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Σιδερένιος!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα