• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πρόβλημα με τα φρένα
Lorenzo: Η χειρότερη πίστα για εμάς!
Νέα 22/04/2013 - 03:29

Ο Valentino Rossi έπρεπε να ξεκινήσει από τη χαμηλή 8η θέση στη γραμμή εκκίνησης του αγώνα, εξαιτίας - όπως ανέφερε χτες - προβλημάτων που αντιμετώπιζε με τα φρένα. Τα ίδια προβλήματα απασχόλησαν τον Ιταλό σούπερ-σταρ και σήμερα στον αγώνα, επιτρέποντάς του να πάρει την 6η θέση, σε μια πίστα δύσκολη για τις Yamaha.

 

"Είναι μια πολύ δύσκολη πίστα για εμάς", τόνισε με ευθύτητα ο Ιταλός. "Περιμέναμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά αντιμετώπισα πολλά προβλήματα στον αγώνα με τα φρένα μου. Στο φρενάρισμα είχα ταλάντωση - έχασα ένα κομμάτι από το δίσκο - και αυτό δεν με βοηθούσε καθόλου. Γνωρίζαμε ότι εδώ θα παίζαμε αμυντικά και ξέρουμε ότι όταν δεν μπορούμε να επιτεθούμε, πρέπει να προσπαθούμε για μια θέση στην πεντάδα, ωστόσο σήμερα ήμουν έκτος. Το αποτέλεσμα μετά τους δυο αγώνες είναι καλό και θα πάμε στην Jerez με αισιοδοξία, καθώς οι επόμενες πίστες είναι καλές για εμάς".

 

Ο ομόσταυλός του, Jorge Lorenzo, αν και έπρεπε στο τέλος να συμβιβαστεί με την ασυνήθιστη γι' αυτόν 3η θέση - θυμίζουμε ότι σε όλο το περσινό Πρωτάθλημα ο Ισπανός άσος τερμάτιζε πρώτος ή δεύτερος - εν τούτοις δήλωσε χαρούμενος με το αποτέλεσμα, σε μια πίστα όπου η κυριαρχία των Honda ήταν οφθαλμοφανής. Εν τούτοις, με την τρίτη θέση που κατέκτησε σήμερα, ο άσος της Yamaha συμπλήρωσε 100 βάθρα στην καριέρα του!

 

"Η νίκη είναι νίκη και η 3η θέση είναι 3η...", ξεκίνησε να λέει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Αυτή η πίστα είναι ίσως η χειρότερή μας, έτσι το να είμαι τρίτος και τόσο κοντά στον νικητή, είναι κάτι που δεν το περιμέναμε. Στο ζέσταμα βρήκαμε κάτι που μας βοήθησε μέσα στον αγώνα, στις φουρκέτες και στις αργές στροφές. Τα πράγματα ήταν καλύτερα, αλλά δυστυχώς δεν ρυθμίσαμε σωστά τις ταχύτητες για να έχουμε την καλύτερη δυνατή επιτάχυνση και χρειαζόμασταν δυο δέκατα που ποτέ δεν τα είχαμε. Θέλω να συγχαρώ τον Cal Crutchlow διότι δεν τα παράτησε μέχρι το τέλος και κυρίως τον Marc Marquez για το ρεκόρ που πέτυχε και το γεγονός ότι ήταν ο καλύτερος εδώ σήμερα".

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Καμμία δικαιολογία!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Αυτό είναι το όριό μας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα