• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για ...φουλ επίθεση ο Stoner
«Αυτή η Ducati είναι η καλύτερη που έχω οδηγήσει ποτέ», λέει ο Αυστραλός και τονίζει πως οι πόνοι στον καρπό του έχουν εξαλειφθεί...
Νέα 08/04/2009 - 16:25
«Αισθάνομαι έτοιμος, οι χειμερινές δοκιμές πήγαν καλά και η φετινή μοτοσικλέτα είναι η καλύτερη Ducati που έχω οδηγήσει ποτέ», δήλωσε ο Αυστραλός αναβάτης στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 υπόσχεται πως «...φέτος θα είμαι πιο επιθετικός απ' ότι πέρσι στα προσπεράσματα», ενώ αναφερόμενος στην κατάσταση του αριστερού του καρπού, είπε: «Το χέρι μου δεν είναι ακόμα 100% έτοιμο, αλλά ο πόνος έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Έχουμε καταλάβει τι χρειάζεται και δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Αλλά για να θεραπευτεί τελείως χρειάζεται να περάσουν συνολικά εννιά μήνες».

Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι σε θέση να «βγάλει» έναν αγώνα, απάντησε: «Ok, μπορούν να λένε ό,τι θέλουν. Στο Κατάρ, αν κάνω πέντε-έξι γύρους όπως αυτούς που έκανα στις πρόσφατες δοκιμές, μπορώ να αποκτήσω διαφορά έξι δευτερολέπτων από τους άλλους. Είναι μια καλή διαφορά για να διαχειριστείς, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζομαι κάτι τέτοιο».

Ο 23χρονος αναβάτης αποφάσισε να αφήσει το κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο του Μονακό για μια ήσυχη περιοχή κοντά στη Λοζάνη. «Οι Ελβετοί δεν είναι ενοχλητικοί και η νοοτροπία τους μοιάζει πολύ με των Αυστραλών. Τους αρέσει να μένουν στην εξοχή, μακριά από το χάος της πόλης. Στο Μόντε Κάρλο υπάρχει πολύς κόσμος, δεν μου αρέσει να ζω στην πόλη», είπε επ' αυτού.

Τέλος αναφέρθηκε και στο μέλλον του. «Θα αποσυρθώ όταν σταματήσω να διασκεδάζω», είπε και πρόσθεσε: «Ποιος ξέρει, όταν πάρω και γω πέντε Πρωταθλήματα όπως ο Doohan ίσως σκεφτώ να αποχωρήσω». Όσο για το τι θα κάνει όταν έρθει η στιγμή της αποχώρησης από τα MotoGP; «Όταν αποσυρθώ ίσως να τρέξω σε αγώνες Αυτοκινήτων Τουρισμού στην Αυστραλία, όπου οι αγώνες των 1000 χιλιομέτρων είναι πού διασκεδαστικοί. Πρέπει να καταλάβω καλύτερα το οδηγικό στιλ, τη συμπεριφορά των ελαστικών και το set-up. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και σκέφτομαι να το κάνω στο προσεχές μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Σιδερένιος!!!

« Προηγούμενο άρθρο

Θα τρέξει στο Κατάρ ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα