• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πετυχημένο ξεκίνημα για την Fast & Safe Riding Experience
Οι πρώτοι συμετέχοντες έφυγαν από την πίστα των Σερρών με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης
Fast & Safe 04/04/2009 - 10:06
Ο θαυμάσιος καιρός στην πίστα των Σερρών βοήθησε ώστε η πρώτη φορά της Fast & Safe Riding Experience να εξελιχθεί σε μια πετυχημένη εκδήλωση.

"Με τη βοήθεια του Θεού, μας έκανε τη χάρη ο καιρός μετά από τόσες βροχές", είπε χαρακτηριστικά Σερραίος φίλος και πρόσθεσε: "Είναι που τα κέρδη από την εκδήλωση πάνε για καλό σκοπό". Βέβαια όπως είναι γνωστό η "Γρήγορη και Ασφαλής Οδηγική Εμπειρία" προσφέρει όλα τα κέρδη στο Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών, ένα Ταμείο που θα βοηθήσει συναδέλφους μας που έχουν εμπλακεί σε ατύχημα και έχουν ανάγκη.

Πέρα από το κοινωνικό αυτό πρόσωπο της εκδήλωσης, υπάρχει και η προσφορά σε πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις από κορυφαίους οδηγούς σε όσους μοτοσυκλετιστές το επιθυμούν.
Ο Βασίλης Αντζουλάτος ανέλαβε τη θεωρητική ενημέρωση των αναβατών και οι Σάκης Συνιώρης, Άλκης Συνιώρης του "Sin1oris Racing", μαζί με τους Μιχάλη Κουτσουμπό, Σάκη Μαλαμίδη, Κυριάκο Αντωνίου, Γιώργο Μιχαλόπουλο, ανέλαβαν το ρόλο του "leader" μέσα στην πίστα.

Ενθουσιασμένοι από τη μεταφορά αυτής της εμπειρίας οι συμμετέχοντες, έφυγαν χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι και κουρασμένοι μετά από πέντε 20λεπτα μέσα στην πίστα.

Πετυχημένο ντεμπούτο λοιπόν για την Fast & Safe Riding Experience που αύριο Κυριακή συνεχίζεται με ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες μοτοσυκλετιστές.
Γνωριμία με τους leaders στα πιτς των Σερρών
Γνωριμία με τους leaders στα πιτς των Σερρών
Αρκετοί από τους συμμετέχοντες μαζί με τους leaders στην πίστα
Αρκετοί από τους συμμετέχοντες μαζί με τους leaders στην πίστα

Επόμενο άρθρο »

Το πρόγραμμα και οι παροχές της "Fast & Safe Riding Experience"

« Προηγούμενο άρθρο

Προγνώσεις καιρού για το διήμερο της Fast & Safe Riding Experience

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα