• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Audi Motorrad
Το νέο concept της Audi!
Νέα Αγοράς 26/03/2013 - 17:13

Όπως όλα δείχνουν, η εξαγορά της Ducati από την Audi, δεν σταματά τα σχέδια της τελευταίας να μπει στο χώρο των δικύκλων. Αυτό γίνεται φανερό μετά την ανακοίνωση του “Audi Motorrad” του νέου concept της Audi, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τους Γάλλους σχεδιαστές Thibault και Marc Devauze, σε συνεργασία με τον Clement Couvreur.

 

Το μοντέλο έχει φουτουριστικές γραμμές και κομψό σχεδιασμό, αφήνοντας την εντύπωση μιας τέλειας εναλλακτικής ανάμεσα σε γυμνό και sportsbike, με χαμηλά grip, σκεπασμένα πιρούνια, κοφτερό πίσω μέρος και ένα σοφιστικέ ψαλίδι. Στο μπροστινό κυριαρχούν τα δυο LED, ενώ οι τροχοί του μοντέλου θυμίζουν σχεδιασμό μοντέλων της Ducati. Τα φέρινγκ φέρουν το γνωστό λογότυπο της Audi, ενώ η απουσία εξάτμισης υποδεικνύει ότι ο κινητήρας του θα είναι ηλεκτρικός!

 

Τέλος, η επιγραφή “Audi Ultra” αφήνει να εννοηθεί ότι η μοτοσυκλέτα κατασκευάζεται με τα καλύτερα μέταλλα, τα οποία ο Γερμανός κατασκευαστής χρησιμοποιεί για τα αυτοκίνητά του. Αυτό σημαίνει ότι ίσως δούμε την Audi να λανσάρει δική της μοτοσυκλέτα; Μάλλον κάτι τέτοιο είναι απίθανο και το επόμενο βήμα αυτού του project, πιθανότατα θα φέρει το όνομα της Ducati. Όπως και να ‘χει, ο χρόνος θα δείξει!

 

Επόμενο άρθρο »

Αναδιπλούμενο scooter!

« Προηγούμενο άρθρο

Γάντια Dainese 4STROKE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα