• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της GO&FUN Honda Gresini
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μιλάνο
Νέα 12/03/2013 - 17:21

Νωρίτερα το πρωί είχε δοθεί στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία με τα καινούργια χρώματα της GO&FUN Honda Gresini, με την επίσημη παρουσίαση της ομάδας να ολοκληρώνεται πριν από λίγο, στο Μιλάνο. Με την παρουσίαση αυτή, επισημοποιήθηκε και η συνεργασία του Gresini με την GO&FUN και τον Πρόεδρό της, Bruno Bollini.

 

«Μια φανταστική ημέρα!», ξεκίνησε να λέει χαρούμενος ο Fausto Gresini. «Έχουμε φιλόδοξα προγράμματα για το παρόν αλλά και το μέλλον, από τα οποία φιλοδοξούμε να δρέψουμε θετικούς καρπούς!». Την περασμένη χρονιά ο Bautista τερμάτισε στην 5η θέση, έχοντας κατακτήσει δυο βάθρα και μια εκπληκτική pole στο Silverstone! «Ήταν μια καταπληκτική ημέρα!», ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός. «Είναι πολύ ωραίο που είμαι για δεύτερη σεζόν στην ομάδα του Gresini. Τα νέα χρώματα είναι ζωντανά, ενώ έχουμε κάνει και σημαντική πρόοδο με τη μοτοσυκλέτα, στα πρόσφατα τεστ της Μαλαισίας. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο τεστ στην Jerez, λίγο πριν τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ».

 

«Τα πάντα είναι καινούργια για εμένα!», σχολίασε ο rookie, Bryan Staring «Νέα μοτοσυκλέτα, νέα χρώματα… είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Ήταν τέλεια που βρέθηκα στη σκηνή, δίπλα σ’ έναν πραγματικό πρωταθλητή όπως είναι ο Alvaro και δυο εξαιρετικούς νεαρούς όπως ο Niccolo και ο Lorenzo».

 

Επόμενο άρθρο »

O Marquez 1ος το μεσημέρι στο Τέξας

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτό της μοτοσυκλέτας του Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα